Ohjeita ongelmatilanteisiin: Discovery- ja Kysynnän kasvatus ‑mainosten tuotesyötteet

Tuotesyötteessä ei ole riittävästi hyväksyttäviä tuotteita

Tämä viesti näkyy, kun Google Kauppiaskeskus ‑syötteessä on alle viisi hyväksyttävää tuotetta. Mahdollisia syitä:

Näin ratkaiset ongelman

• Jos Google Kauppiaskeskus ‑syötteessäsi on alle viisi tuotetta, lisää tuotteita Kauppiaskeskus-tilillesi. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme lisäämään vähintään 50 tuotetta.
    • Jos käytät tuoteryhmiä, varmista, että tuotesuodattimien asetukset sallivat enemmän kuin neljä tuotetta. Voit tarkistaa tuoteryhmien tuotteiden määrän menemällä tuoteryhmien välilehdelle ja tarkistamalla sieltä hyväksyttyjen tuotteiden määrän.
  • Jos sinulla on vähintään viisi tuotetta mutta ne eivät täytä mainostamisen ehtoja, korjaa hylättyjen tuotteiden ongelmat kampanjassasi seuraavien ohjeiden mukaan.
    • Voit katsoa, täyttävätkö tuotteet mainostamisen ehdot, klikkaamalla tuotevälilehteä ja tarkistamalla Ongelmat-sarakkeen. Seuraa Tuotteen tila ‑kohdan ohjeita varmistaaksesi, että tuotteitasi voidaan mainostaa Discovery- ja Kysynnän kasvatus ‑kampanjoissa.
    • Jos käytät tuotesuodattimia, varmista, että tuoteryhmissä on riittävästi hyväksyttäviä tuotteita. Voit tarkistaa hyväksyttävien tuotteiden määrän menemällä mainosryhmien välilehdelle ja klikkaamalla tuoteryhmiä. Sieltä näet hyväksyttävien tuotteiden kokonaismäärän sekä hylätyt tuotteet.

Kampanjoiden hylättyjen tuotteiden ongelmien ratkaiseminen

Jos tuotemainoksesi rikkovat Shopping-mainoksia koskevia käytäntöjä, näet rikkomuksen Google Kauppiaskeskus ‑tililläsi. Lue lisää siitä, miten voit korjata Shopping-mainosten rikkomukset.

Jos tuotemainoksesi rikkovat Discovery- ja Kysynnän kasvatus ‑kampanjoiden tuotesyötteitä koskevia käytäntövaatimuksia, näet Google Ads ‑tilisi Tuotteet-välilehdellä seuraavat rikkomusilmoitukset:

• Virheellinen määritteen arvo [image link]: Tuotekuva rikkoo tuotesyötteitä koskevia käytäntövaatimuksia.
  • Virheellinen määritteen arvo [title]: Tuotteen nimi rikkoo tuotesyötteitä koskevia käytäntövaatimuksia.

Tutustu Discovery- ja Kysynnän kasvatus ‑kampanjoiden tuotesyötteiden käytäntövaatimuksiin näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Jos tuotemainoksesi eivät mielestäsi ole yllä olevien ohjeiden vastaisia, voit tehdä rikkomuksesta valituksen Google Kauppiaskeskus ‑tilisi kautta.

Jos haluat tehdä valituksen, toimi näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Tuotteet-välilehteä.
  2. Klikkaa Ongelmat-sarakkeesta Näytä tuote Kauppiaskeskuksessa.
  3. Vieritä Google Kauppiaskeskus ‑tililläsi Tuotteen tila ‑kortin kohdalle ja klikkaa Pyydä tarkastusta.
  4. Lisää pätevä syy tarkastukselle ja klikkaa Pyydä tarkastusta.

Huom. Tarkastuksen aikana Pyydä tarkastusta ‑painikkeessa lukee Odottaa. Jos valitus hylätään, valituspainike tulee taas näkyviin, mutta jos klikkaat sitä, näet virheilmoituksen.

Kauppiaskeskus-tilin jäädytyksen estäminen

Tämä suositus näkyy, jos yhteen tai useampaan Google Kauppiaskeskus ‑tiliisi kohdistuu jäädytysriski datan laatua koskevien ongelmien tai käytäntörikkomusten takia. Mainostesi näkyminen saattaa keskeytyä, kunnes nämä ongelmat on ratkaistu. Voit tarkistaa ja ratkaista tiliäsi koskevat ongelmat Google Kauppiaskeskus ‑tilin Diagnostiikka-sivulta.

Kauppiaskeskus-tilin jäädytyksen korjaaminen

Jos yksi tai useampi Google Kauppiaskeskus ‑tilisi on jäädytetty datan laatua koskevien ongelmien tai käytäntörikkomusten takia, voit tarkistaa ja ratkaista tiliongelmat Google Kauppiaskeskus ‑tilin Diagnostiikka-sivulta.