Fejlfinding af produktfeeds i Discovery- og Demand Gen-kampagner

Feedet har ikke nok kvalificerede produkter

Du får vist denne meddelelse, hvis du har mindre end 5 kvalificerede produkter i dit Google Merchant Center-feed. Dette kan skyldes følgende årsager:

Sådan løser du dette problem

• Hvis du har mindre end 5 produkter i dit Google Merchant Center-feed, skal du føje flere produkter til din Merchant Center-konto. Vi anbefaler mindst 50 produkter for at få de bedste resultater.
    • Hvis du bruger produktgrupper, skal du sikre dig, at dine produktfilterindstillinger tillader mere end 4 produkter. Du kan se antallet af produkter i dine produktgrupper ved at gå til fanen Produktgrupper og se antallet af godkendte produkter.
  • Hvis du har mindst 5 produkter, men dine produkter ikke er kvalificerede til at blive vist, skal du følge vejledningen for at løse problemer med dine afviste produkter i din kampagne.
    • Hvis du vil se, om dine produkter er kvalificerede til at blive vist, skal du klikke på fanen Produkter og se kolonnen med problemer. Følg vejledningen i sektionen om produkttilstanden for at sikre, at dine produkter er kvalificerede til at blive vist i Discovery- og Demand Gen-kampagner.
    • Hvis du bruger produktfiltre, skal du sikre dig, at du har nok kvalificerede produkter i dine produktgrupper. Du kan se antallet af kvalificerede produkter ved at gå til fanen Annoncegrupper og klikke på produktgrupper. Her kan du se det samlede antal godkendte produkter samt ikke-kvalificerede produkter.

Løs problemer med afviste produkter i dine kampagner

Hvis dine produktannoncer overtræder politikker for Shopping-annoncer, vil du se overtrædelsen på din Google Merchant Center-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med Shopping-annoncer.

Hvis dine produktannoncer overtræder politikkerne vedrørende produktfeeds til Discovery- og Demand Gen-kampagner, kan du se følgende meddelelser om overtrædelse på fanen Produkter på din Google Ads-konto:

• Ugyldig attributværdi [image link]: Produktbilledet overtræder politikkravene vedrørende produktfeeds
  • Ugyldig attributværdi [title]: Produkttitlen overtræder politikkravene vedrørende produktfeeds

Sæt dig ind i de politikrelaterede krav til produktfeeds til Discovery- og Demand Gen-kampagner for at løse disse problemer. Hvis du mener, at dine produktannoncer ikke overtræder nogen af ovenstående retningslinjer, kan du appellere overtrædelsen fra din Google Merchant Center-konto.

Følg denne vejledning for at anmode om en appel:

1. Klik på fanen Produkter på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Se produktet i Merchant Center i kolonnen "Problemer".
  3. Rul ned til kortet Status for element på din Google Merchant Center-konto, og klik på Anmod om gennemgang.
  4. Angiv en gyldig årsag til gennemgangen, og klik på Anmod om gennemgang.

Bemærk! I løbet af gennemgangsperioden ændres knappen Anmod om gennemgang til Afventer. Hvis appellen bliver afvist, vises appelknappen igen, men du vil få vist en fejlmeddelelse, hvis du klikker på appelknappen.

Undgå suspendering af Merchant Center-konto

Denne anbefaling vises, hvis du har én eller flere Google Merchant Center-konti, der risikerer at blive suspenderet på grund af problemer med datakvaliteten eller overtrædelse af politikker. Der er risiko for, at dine annoncer ikke vises, før problemet med datakvaliteten eller politikovertrædelserne er løst. Gå til siden Diagnostik på din Merchant Center-konto for at gennemgå og løse dine kontoproblemer.

Fjern suspendering af Merchant Center-konto

Hvis en eller flere af dine Google Merchant Center-konti er blevet suspenderet på grund af problemer med datakvaliteten eller politikovertrædelser, skal du gå til siden Diagnostik på din Google Merchant Center-konto for at gennemgå og løse kontoproblemerne.