Konfigurer optimaliserte konverteringer i annonser med skjemaer for potensielle salg

Når du bruker optimaliserte konverteringer for potensielle salg sammen med annonser med skjemaer for potensielle salg, kan du spore konverteringer utenfor nettet og dermed laste opp mer dyptpløyende data om potensielle salg til Google. I sum betyr dette mer avansert rapportering og optimalisering. Hvis du ikke har aktivert optimaliserte konverteringer for potensielle salg, men har aktivert annonser med skjemaer for potensielle salg, kan du enkelt konfigurere optimaliserte konverteringer for potensielle salg basert på data du samler inn via annonsene med skjemaer for potensielle salg.

Fordeler

• Mål konverteringshendelser utenfor nettet i opptil 63 dager etter klikk.
  • Importer hendelser direkte til Google Ads og Google Marketing Platform.
  • Få en bedre forståelse av hvordan hvert klikk på nettet genererer handlinger utenfor nettet, ved hjelp av mer nøyaktig rapportering.
  • Skill mellom søk og klikk som fører til potensielle salg av høy kvalitet.
  • Få mer presis optimalisering av den smarte budgivningen.
  • Hvis du bruker annonser med skjemaer for potensielle salg og optimaliserte konverteringer for potensielle salg, trenger du ikke å slå på spesielle innstillinger i taggen for å registrere data fra brukere, siden Google er vert for skjemaet for potensielle salg.

Veiledning

1. Lag en annonse med skjema for potensielle salg

Finn ut mer om skjemaelementer for potensielle salg.

Merk: Det opprettes automatisk en konverteringshandling for skjemaet for potensielle salg i Google Ads så snart skjemaet sendes inn for første gang. Det vises som et «Innsending av skjema for potensielle salg»-mål og har denne konverteringskilden: Google-vertsbasert.

2. Slå på optimaliserte konverteringer for potensielle salg i kontoen

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen, som lanseres for alle annonsører i 2024. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du sjekke kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i navigasjonspanelet i Google Ads for å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Vis «Optimaliserte konverteringer for potensielle salg»-delen.
  5. Merk av for «Slå på optimaliserte konverteringer for potensielle salg».
  6. Velg ønsket metode for å konfigurere og administrere data fra brukere
  7. Klikk på Lagre.

3. Konfigurer en konverteringshandling utenfor nettet knyttet til optimaliserte konverteringer for potensielle salg

1. Åpne konverteringssammendraget i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Ny konverteringshandling.
  3. Velg «Importér» som konverteringstype. Velg Andre datakilder eller CRM-systemer og deretter Spor konverteringer fra klikk.
  4. Klikk på Fortsett.
    • Merk: Det er foreløpig ikke mulig å importere konverteringer fra anrop.
  5. Angi innstillingene for denne konverteringshandlingen. Finn ut hvordan du kan opprette konverteringshandlinger.
  6. Klikk på Opprett og fortsett. På den neste siden bekreftes den nye konverteringshandlingen.

4. Importer konverteringer til Google Ads

Nå skal du importere konverteringer fra annonseklikk til Google Ads.

Link til relatert innhold