Konfigurer kundeemner af typen udvidede konverteringer til annoncer med kundeformular

Kundeemner af typen udvidede konverteringer kan bruges sammen med annoncer med kundeformular til at spore offlinekonverteringer, så du kan uploade mere udførlige data om kundeemner tilbage til Google med henblik på at generere yderligere rapportering og indsigt i optimering. Hvis du ikke har aktiveret udvidede konverteringer for kundeemner, men har aktiveret annoncer med kundeformular, kan du nemt konfigurere udvidede konverteringer for kundeemner ved hjælp af data, der indsamles i dine annoncer med kundeformular.

Fordele

• Mål offlinekonverteringshændelser op til 63 dage efter klikket.
  • Importér hændelser direkte i Google Ads og Google Marketing Platform.
  • Få en dybere forståelse af, hvordan hvert onlineklik skaber offlinehandlinger, gennem mere nøjagtig rapportering.
  • Adskil klik og forespørgsler, der fører til kundeemner af høj kvalitet.
  • Få adgang til mere effektiv optimering af Smart Bidding.
  • Når du bruger annoncer med kundeformular med udvidede konverteringer for kundeemner, behøver du ikke at aktivere særlige indstillinger i dit tag for at registrere brugergenererede data, da kundeformularen hostes af Google.

Vejledning

1. Opret din annonce med kundeformular

Få flere oplysninger om aktiver til kundeformularer.

Bemærk! Der oprettes automatisk en konverteringshandling for en kundeformular i Google Ads, første gang der indsendes oplysninger via formularen. Det vises som målet "Indsendelse af kundeformular" med konverteringskilden: Hostes af Google.

2. Aktivér udvidede konverteringer for kundeemner for kontoen

Bemærk! Vejledningen nedenfor er en del af en ny Google Ads-brugeroplevelse, der lanceres for alle annoncører i 2024. Hvis du stadig bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå kortet Hurtig reference eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads til at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer i sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid sektionen "Udvidede konverteringer for kundeemner".
  5. Markér "Aktivér udvidede konverteringer for kundeemner".
  6. Vælg en metode til konfiguration og administration af brugergenererede data.
  7. Klik på Gem.

3. Konfigurer en offlinekonverteringshandling for udvidede konverteringer for kundeemner

1. Åbn Konverteringsoversigt på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Ny konverteringshandling.
  3. Indstil konverteringstypen til "Importér". Vælg Andre datakilder eller CRM-systemer og derefter Spor konverteringer via klik.
  4. Klik på Fortsæt.
    • Bemærk! Importér fra opkald er i øjeblikket ikke tilgængelig.
  5. Angiv indstillingerne for den aktuelle konverteringshandling. Få flere oplysninger om oprettelse af konverteringshandlinger.
  6. Klik på Opret og fortsæt. Næste side verificerer din nye konverteringshandling.

§ 4 Importér dine konverteringer til Google Ads

Derefter skal du importere konverteringer fra annonceklik i Google Ads.