Configurar contactes de conversions millorades per als anuncis amb formulari de contactes

Els contactes de conversions millorades es poden utilitzar en combinació amb els anuncis amb formulari de contactes per fer un seguiment de les conversions fora de línia, de manera que pugueu tornar a penjar dades més detallades sobre els contactes a Google, a fi de generar més estadístiques i informes d'optimització. Si no heu activat les conversions millorades per a contactes, però heu activat els anuncis amb formulari de contactes, podeu configurar fàcilment les conversions millorades per a contactes mitjançant les dades recollides als anuncis amb formulari de contactes.

Avantatges

• Mesureu els esdeveniments de conversió fora de línia fins a 63 dies després del clic.
  • Importeu esdeveniments directament a Google Ads i a Google Marketing Platform.
  • Enteneu millor com cada clic en línia genera accions fora de línia, mitjançant informes més precisos.
  • Distingiu els clics i les consultes que generen contactes d'alta qualitat.
  • Desbloquegeu una optimització de Smart Bidding més precisa.
  • En utilitzar els anuncis amb formulari de contactes i les conversions millorades per a contactes, no cal que activeu opcions de configuració especials a l'etiqueta a fi de capturar les dades proporcionades per l'usuari, ja que el formulari de contactes està allotjat a Google.

Instruccions

1. Creeu el vostre anunci amb formulari de contactes

Obteniu més informació sobre els recursos de formulari de contactes.

Nota: es crearà automàticament una acció de conversió de formulari de contactes a Google Ads quan el formulari s'enviï per primera vegada. Es mostrarà com a objectiu "Enviament d'un formulari de contactes" amb la font de conversió: allotjat a Google.

2. Activeu les conversions millorades per a contactes al compte

Nota: les instruccions de més avall formen part de la nova experiència d'usuari de Google Ads que llançarem per a tots els anunciants el 2024. Si encara feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. Desplegueu la secció "Conversions millorades per a contactes".
  5. Marqueu l'opció "Activa les conversions millorades per a contactes".
  6. Seleccioneu un mètode per configurar i gestionar les dades proporcionades per l'usuari.
  7. Feu clic a Desa.

3. Configureu una acció de conversió fora de línia per a les conversions millorades per a contactes

1. Al compte de Google Ads, obriu la pàgina Resum de conversions.
  2. Feu clic a Nova acció de conversió.
  3. Establiu el tipus de conversió en "Importa". Seleccioneu Altres fonts de dades o CRM i, tot seguit, Fes un seguiment de les conversions provinents de clics.
  4. Feu clic a Continua.
    • Nota: actualment, les conversions importades de trucades no estan disponibles.
  5. Introduïu la configuració d'aquesta acció de conversió. Obteniu més informació sobre la creació d'accions de conversió.
  6. Feu clic a Crea i continua. La pàgina següent confirma l'acció de conversió nova.

4. Importeu les conversions a Google Ads

A continuació, heu d'importar a Google Ads les conversions de clics en anuncis.