Tekstannonce

En tekstannonce er en type marketingkommunikation, som annoncører kan bruge til at promovere deres produkt eller tjeneste på Google Netværket.

Hvor vises der tekstannoncer?

Disse annoncer kan vises på Googles søgeresultatsider og på hele Google Netværket, som omfatter Søgenetværket, søgepartnere og Displaynetværket. Tekstannoncer ser muligvis forskellige ud på Displaynetværket og på mobilenheder.

Vær opmærksom på, at tekstannoncer ofte er tydeligt angivet som annoncer, så dem der ser annoncerne, tydeligt kan se, at der er tale om betalte promoveringer.