Ventende kampanje: definisjon

En ventende kampanje er en annonsekampanje med startdato i fremtiden og som ennå ikke har begynt å kjøre annonser.

• Du kan velge en startdato for hver annonsekampanje hvis du vil at den skal begynne å kjøres på en bestemt dag. Når startdatoen for en kampanje inntreffer, kan annonsene i kampanjen begynne å kjøre.
  • Når startdatoen for en kampanje inntreffer, kan annonsene i den aktuelle kampanjen begynne å kjøre fra og med midnatt den dagen.
  • Du kan når som helst endre startdatoen for en kampanje før den inntreffer.

Du finner mer informasjon om kampanjestatus, inkludert hvor du finner den, i artikkelen Forklaring av kampanjestatusen din.