Kampanja odotustilassa: Määritelmä

Mainoskampanja, jonka alkamispäivä on tulevaisuudessa, eikä mainoksia vielä näytetä.

• Voit valita mainoskampanjan alkamispäivän, jos haluat sen alkavan tiettynä päivänä. Kun kampanjan alkamispäivä saavutetaan, kampanjan mainosten näyttäminen voi alkaa.
  • Kun kampanjan alkamispäivä koittaa, kampanjaan kuuluvia mainoksia voidaan näyttää kyseisenä päivänä klo 00:00 alkaen.
  • Voit muuttaa kampanjan alkamispäivää milloin tahansa ennen sen saavuttamista.

Lisätietoa kampanjan tilasta ja sen tarkistamisesta saat artikkelista Tietoja kampanjan tilasta.