Afventende kampagne: Definition

En annoncekampagne, der endnu ikke viser annoncer, fordi dens startdato er i fremtiden.

• Du kan vælge en startdato for den enkelte annoncekampagne, hvis du vil have den sat i gang på en bestemt dag. Når en kampagne når sin startdato, begynder den at vise annoncer.
  • Annoncerne vises fra kl. 00:00 på kampagnens startdato.
  • Du kan ændre startdatoen for en kampagne når som helst inden den pågældende dato.

Få flere oplysninger om din kampagnestatus, herunder hvordan du finder den, i artiklen Forstå din kampagnestatus.