Els anuncis de vehicles s'actualitzaran a Màxim rendiment amb feeds de vehicles

24 d'agost de 2023

El recorregut dels compradors d'automòbils evoluciona constantment i està virant cap a l'entorn digital. Avui més que mai, la gent comença la recerca d'un cotxe nou en línia. De fet, el 79% dels compradors de cotxes nous han fet servir un motor de cerca per informar-se i influir sobre una compra recent d'un vehicle1 i, de mitjana, han fet servir sis fonts d'informació en línia durant la recerca2

Per als professionals del màrqueting, això vol dir que la velocitat a què s'han d'analitzar les dades, trobar estadístiques de clients i adaptar la manera com es mostra la marca és diferent de la de qualsevol experiència anterior. I el missatge i el client adequats són un objectiu en moviment. Els professionals del màrqueting hauran de confiar més en la IA per mantenir-se àgils i adaptar-se ràpidament als canvis continus.

L'any passat vam llançar els anuncis de vehicles, un nou format d'anunci a la Cerca que permet als anunciants d'automòbils promocionar el seu inventari de vehicles entre els clients que compren vehicles a Google. A partir del setembre, les campanyes d'anuncis de vehicles existents que es creïn a través de campanyes intel·ligents de compres s'actualitzaran automàticament a Màxim rendiment, cosa que permetrà als anunciants de cotxes arribar a clients en més punts de contacte durant el seu recorregut de recerca i compra, com ara YouTube, display, Gmail i Discover. La configuració, l'estructura, els senyals de públic, els feeds de vehicles i els recursos de la vostra campanya es migraran a aquesta campanya nova per ajudar-vos a mantenir un rendiment coherent. A partir d'aquell moment, ja no podreu crear campanyes addicionals per als anuncis de vehicles mitjançant campanyes intel·ligents de compres. Per als anunciants que encara no utilitzin els anuncis de vehicles, Màxim rendiment amb feeds de vehicles estarà disponible en versió beta oberta als Estats Units i al Canadà, i en versió beta tancada a Austràlia.

Per obtenir més informació sobre el procés d'actualització, visiteu el Centre d'ajuda

Examples of vehicle ads across Search, Search (Text Ads), Gmail, YouTUbe, Discover, and Display

Màxim rendiment amb feeds de vehicles utilitza la IA de Google per ajudar els professionals del màrqueting a assolir els seus objectius de conversió, com ara els de contactes qualificats i visites al concessionari. Aquesta actualització proporciona els avantatges clau següents:

• Multiplicar les connexions dels clients: Màxim rendiment desbloqueja nous canals i inventari de Google Ads per a la vostra campanya, com ara la Cerca, YouTube, display, Discover i Gmail. També podreu aprofitar els senyals de públic per ajudar la IA de Google a entendre quins són els vostres públics més valuosos a fi de poder arribar-hi més ràpidament. I també podeu optimitzar a fi de trobar contactes nous amb l'objectiu d'adquisició de clients nous que podeu seleccionar per a la campanya.
  • Multiplicar les conversions i el valor de conversió: a través de Màxim rendiment, ara podeu optimitzar tant les conversions en línia (contactes) com les conversions fora de línia (visites a la botiga) en una mateixa campanya, cosa que permet optimitzar les ofertes omnicanal. La intel·ligència artificial i les ofertes multicanal us ajudaran a arribar als clients allà on prefereixin comprar i a generar més conversions totals per a les vostres campanyes de manera més eficient.
  • Multiplicar els vostres coneixements amb estadístiques noves: ara, amb la pàgina Estadístiques de Màxim rendiment tindreu accés a estadístiques noves que us poden ajudar a fonamentar la vostra estratègia de màrqueting i empresarial. Això inclou estadístiques sobre el públic i les tendències de cerca actuals relacionades amb la vostra empresa. Podreu actuar amb rapidesa sobre aquestes estadístiques mitjançant la pestanya Recomanacions per millorar els resultats.

Els anunciants d'automoció recorren a Màxim rendiment per desbloquejar canals nous de Google Ads, arribar a més clients i generar més visites i contactes qualificats. Per exemple, dbaPlatform ofereix als anunciants de vehicles solucions integrades per ajustar fàcilment els anuncis a Google. En ampliar l'accés dels seus clients a les campanyes Màxim rendiment, els clients de dbaPlatform van observar un increment mitjà de les conversions del 48% en comparació amb els anuncis de vehicles estàndard, i una disminució del 19% en el cost per conversió.

dbaPlatform logo "Oferir Màxim rendiment amb feeds de vehicles als nostres clients de Google Ads els ha ajudat a superar els seus objectius de màrqueting."
— Justin Dombrow, vicepresident sènior de Solucions publicitàries, dbaPlatform

Per obtenir informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment amb feeds de vehicles, visiteu el Centre d'ajuda.

Publicat per Teresa Chen, directora de Gestió de productes, Anuncis locals

1. Google/Kantar, Gearshift 2022, EUA, d'abril a maig de 2022, n = 2.150 usuaris d'Internet majors de 18 anys que han comprat un vehicle nou durant els 12 darrers mesos
2. Google/Kantar, Gearshift 2022, EUA, d'abril a maig de 2022, n = 2.150 usuaris d'Internet majors de 18 anys que han comprat un vehicle nou durant els 12 darrers mesos

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now