Konfigurer økningseksperimenter med Performance Max

Du kan kjøre eksperimenter for å måle resultatøkningen eller andre fordeler du oppnår ved å bruke Performance Max-kampanjer sammen med eksisterende søke-, video-, banner- og Discovery-kampanjer. Slik konfigurerer du økningseksperimenter med Performance Max:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Eksperimenter.
  4. Klikk på Performance Max-kampanjeeksperimenter.
  5. For å opprette et nytt eksperiment klikker du på plussknappen og så på + Test økning fra Performance Max.
  6. Klikk på Velg en kampanje for å velge en eksisterende Performance Max-kampanje for eksperimentet. Hvis du ønsker å opprette en ny kampanje for eksperimentet, klikker du på Opprett ny.
  7. Klikk på Bekreft.
    • I «Performance Max (eksperimentgruppe)»-delen testes den valgte kampanjen opp mot en automatisk valgt liste over sammenlignbare kampanjer. Du kan oppdatere denne listen senere.
  8. Under «Oppdeling av trafikken» velger du prosentandelen for oppdeling som «Sammenligningsgruppe» og «Kontrollgruppe».
  9. Klikk på Neste.
  10. Se hvilke kampanjer som inngår i hver eksperimentgren, i «Testgrupper»-delen.
  11. Klikk på «Eksperimentnavn»-feltet for å gi kampanjen et nytt navn.
  12. Klikk på «Startdato»-rullegardinmenyen for å velge startdato.
  13. Klikk på Planlegg.
Viktig: Det tar omtrent en dag etter at eksperimentet er startet, før listen over sammenlignbare kampanjer som er valgt automatisk for eksperimentet, blir fylt ut. Når listen er ferdig utfylt, kan du velge å endre hvilke kampanjer det skal sammenlignes med, og legge til kampanjer i eller fjerne kampanjer fra eksperimentet. Du kan gjøre disse endringene i opptil 7 dager etter startdatoen for eksperimentet.

Linker til relatert innhold