Maksimitulokset-parannuskokeilujen luominen

Tulosparannuskokeilujen avulla voit mitata, millaista parannusta tai lisähyötyä saisit käyttämällä Maksimitulokset-kampanjaa nykyisten Haku-, Video-, Discovery- ja Display-kampanjoidesi rinnalla. Katso alta ohjeet Maksimitulokset-parannuskokeilun luomiseen.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Valitse Kokeilut.
  4. Klikkaa Maksimitulokset-kampanjoiden kokeilut.
  5. Voit luoda uuden kokeilun klikkaamalla pluspainiketta ja valitsemalla sitten + Testaa Maksimitulokset-kampanjoiden tuottamaa parannusta.
  6. Klikkaa Valitse kampanja, jos haluat valita kokeiluun aiemmin luodun Maksimitulokset-kampanjan. Jos haluat luoda kokeiluun uuden kampanjan, klikkaa Luo uusi.
  7. Klikkaa Vahvista.
    • Maksimitulokset (testi) ‑kohdassa valitsemaasi kampanjaa verrataan automaattisesti valittujen vertailukampanjoiden listaan. Voit päivittää listan myöhemmin.
  8. Valitse Liikenteen jako ‑osiosta liikenteen jakauman prosenttiosuudeksi "Testiryhmä" ja "Vertailuryhmä".
  9. Klikkaa Seuraava.
  10. Katso Testiryhmät-kohdasta, mitkä kampanjat ovat kussakin kokeiluryhmässä.
  11. Jos haluat nimetä kampanjasi uudelleen, klikkaa Kokeilun nimi ‑kenttää.
  12. Klikkaa avattavaa Alkamispäivä-valikkoa ja valitse alkamispäivä.
  13. Klikkaa Aikataulu.
Tärkeää: Kokeiluun automaattisesti valittujen vertailukelpoisten kampanjoiden lista alkaa täyttyä automaattisesti yhden päivän jälkeen kokeilun alkamisesta. Kun lista on valmis, voit halutessasi muokata sitä lisäämällä kokeiluun kampanjoita tai poistamalla niitä. Muutokset on tehtävä seitsemän päivän kuluessa kokeilun alkamispäivästä.