Konfigurere eksperimenter for stigning for Maksimal effektivitet

Du kan bruge eksperimenter med effektivitetsstigning til at måle den stigning eller inkrementelle fordel ved at bruge Maksimal effektivitet sammen med dine eksisterende søge-, video-, Discovery- og displaykampagner. For at konfigurere eksperimenter for stigning for Maksimal effektivitet:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. Klik på Eksperimenter med kampagner af typen "Maksimal effektivitet".
  5. Hvis du vil oprette et nyt eksperiment, skal du klikke på plusknappen , og derefter klikke på + Teststigning fra Maksimal effektivitet.
  6. Klik på Vælg kampagne for at vælge en eksisterende kampagne af typen "Maksimal effektivitet" til eksperimentet. Klik på Opret ny, hvis du vil oprette en ny kampagne til dit eksperiment.
  7. Klik på Bekræft.
    • I sektionen "Maksimal effektivitet (behandling)" vil din valgte kampagne blive testet i forhold til en automatisk valgt liste med sammenlignelige kampagner. Du kan opdatere denne liste senere.
  8. I sektionen "Trafikfordeling" skal du vælge trafikfordelingsprocenten som "Behandlingsgruppe" og "Kontrolgruppe".
  9. Klik på Næste.
  10. I sektionen "Testgrupper" kan du se, hvilke kampagner der er i hver eksperimentgren.
  11. Klik på feltet "Eksperimentnavn" for at omdøbe din kampagne.
  12. Klik på rullemenuen "Startdato" for at vælge startdatoen.
  13. Klik på Tidsplan.
Vigtigt! Det tager én dag, efter eksperimentet er startet, at udfylde listen med sammenlignelige kampagner, der er valgt automatisk til eksperimentet. Når listen er udfyldt, får du mulighed for at redigere listen med sammenlignelige kampagner og føje kampagner til eller fjerne kampagner fra eksperimentet. Du kan foretage disse ændringer i op til syv dage efter eksperimentets startdato.