Configurar experiments d'augment per a Màxim rendiment.

Podeu utilitzar els experiments d'augment del rendiment per mesurar l'augment o l'avantatge incremental d'utilitzar Màxim rendiment amb les campanyes discovery, de cerca, de vídeo i de display existents. Configurar experiments d'augment per a Màxim rendiment.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. Feu clic a Experiments de campanya Màxim rendiment.
  5. Per crear un experiment nou, feu clic al botó de més i, tot seguit, a + Prova l'augment que proporciona Màxim rendiment.
  6. Feu clic a Selecciona una campanya per seleccionar una campanya Màxim rendiment existent per a l'experiment. Si voleu crear una campanya nova per a l'experiment, feu clic a Crea.
  7. Feu clic a Confirma.
    • A la secció "Màxim rendiment (tractament)", la campanya seleccionada es provarà acarant-la amb una llista seleccionada automàticament de campanyes comparables. Podeu actualitzar aquesta llista més endavant.
  8. A la secció "Divisió del trànsit", seleccioneu el percentatge de divisió del trànsit com a "Grup de tractament" i "Grup de control".
  9. Feu clic a Següent.
  10. Consulteu quines campanyes hi ha en cada grup experimental a la secció "Grups de prova".
  11. Per canviar el nom de la campanya, feu clic al camp "Nom de l'experiment".
  12. Feu clic al menú desplegable "Data d'inici" per seleccionar la data d'inici.
  13. Feu clic a Programa.
Important: la llista de campanyes comparables que s'han triat automàticament per a l'experiment tardarà un dia a emplenar-se un cop s'hagi iniciat l'experiment. Quan la llista de campanyes comparables s'hagi emplenat, tindreu l'opció d'editar-la i d'afegir campanyes a l'experiment o de treure'n. Podeu fer aquests canvis durant un màxim de 7 dies a partir de la data d'inici de l'experiment.