Konfigurere Standard Shopping-kampagner kontra kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

I Standard Shopping-kampagner kontra eksperimenter med kampagner af typen "Maksimal effektivitet" kan du sammenligne en af dine eksisterende Standard Shopping-kampagner med en anden eksisterende eller helt ny kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med lignende indstillinger. Denne sammenligning kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken kampagnetype der giver de bedste resultater for din virksomhed.

Følg nedenstående trin for at konfigurere eksperimentet:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. Klik på Eksperimenter med kampagner af typen "Maksimal effektivitet".
  5. Klik på plusknappen og derefter på + Testkampagne kontra Shopping-kampagne for at oprette et nyt eksperiment.
  6. Klik på Vælg kampagne.
  7. Vælg en Standard Shopping-kampagne, der ikke er en del af et eksisterende eksperiment.
  8. Klik på Næste.
  9. I sektionen "Trafikfordeling" skal du vælge trafikfordelingsprocenten som "Behandlingsgruppe" og "Kontrolgruppe".

Brug en allerede oprettet kampagne

1. Klik på Vælg eksisterende kampagne på listen over tilgængelige kampagner af typen "Maksimal effektivitet". Klik på blyantikonet Rediger for at vælge din kampagne igen.
  2. Klik på Næste.
  3. I sektionen "Testgrupper" kan du se, hvilke kampagner der er i hver eksperimentgren.
  4. Klik på feltet "Eksperimentnavn" for at omdøbe din kampagne.
  5. Klik på rullemenuen "Startdato" for at vælge startdatoen.
  6. Klik på Tidsplan.

Opret en kampagne manuelt

1. Klik på Opret kampagne manuelt.
  2. Vælg dit kampagnemål.
  3. Gennemgå dine konverteringsmål, og fjern om nødvendigt mål ved at klikke på ikonet med tre prikker. Klik på Tilføj mål, hvis du vil tilføje flere mål.
  4. Tilføj dit kampagnenavn, og klik på Fortsæt.
  5. I sektionen "Budgivning" udfyldes der et anbefalet budget ud fra det valgte budget for Shopping-kampagnen og den valgte trafikfordelingsprocent.
  6. Vælg, om du vil optimere "Maksimal effektivitet" til konverteringsværdi eller konverteringer.
  7. Angiv et valgfrit mål for annonceafkast (fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ovenfor, hvis du ikke vil angivet et annonceafkast).
    • Bemærk! Vi anbefaler, at du angiver det samme mål for annonceafkast som det i den almindelige Shopping-kampagne, som du tester i forhold til.
  8. Vælg en lokation, der målrettes mod, i "Lokationer".
  9. I "Sprog" kan du vælge specifikke sprog eller bare klikke på Alle sprog.
  10. Angiv "Udvidelse med endelig webadresse". Det anbefales at lade "Udvidelse med endelig webadresse" være slået til for at kunne se fordele ved maksimal effektivitet fra din kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  11. Vælg nu en startdato, og slutdatoen angives automatisk til 3 måneder fra den valgte startdato.
  12. Klik på Flere indstillinger for at justere "Annonceplanlægning" og "Valgmuligheder for kampagnens webadresse".
  13. Klik på Næste for at konfigurere din aktivgruppe.
  14. Tilføj aktivgruppens navn, aktiver og målgruppesignal.
  15. Klik på Næste.
  16. Angiv de påkrævede udvidelser ved at konfigurere "Opkaldsudvidelser", "Udvidelse til kundeformular" og "Udvidelser med undersidelinks".
  17. Klik på Næste.
  18. Gennemgå oversigten over eksperimentet, og klik på Offentliggør kampagnen, når du er klar til det.
  19. Når du har udgivet din kampagne, føres du tilbage til den side, hvor du konfigurerede eksperimentet.
  20. Rul ned, og klik på Næste.
  21. Gennemgå eksperimentindstillingerne igen, og klik på Tidsplan.

Opret en kampagne for mig

1. Vælg Opret kampagne for mig.
  2. Klik på linket "Hvad vil du fokusere på?". for at optimere til enten maks. antal konverteringer eller konverteringsværdi.
    • Vælg Konverteringer i rullemenuen, hvis du vil optimere til det maksimale antal konverteringer. Du kan også markere afkrydsningsfeltet "Angiv en målpris pr. handling" for at angive din mål-CPA.
    • Hvis du vil optimere til konverteringsværdi, skal du vælge Konverteringsværdi på rullemenuen. Du har også mulighed for at markere afkrydsningsfeltet "Angiv et mål for annonceafkast" for at angive dit mål-ROAS. Sørg for at angive det samme mål-ROAS som det i standard Shopping-kampagnen, som du tester i forhold til.
  3. Klik på Næste.
  4. Klik på feltet "Eksperimentnavn" for at omdøbe din kampagne.
  5. Klik på rullemenuen "Startdato" for at vælge startdatoen.
  6. Klik på Tidsplan.
Vigtigt! Det tager én dag, efter eksperimentet er startet, at udfylde listen med sammenlignelige kampagner, der er valgt automatisk til eksperimentet. Når listen er udfyldt, får du mulighed for at redigere listen med sammenlignelige kampagner og føje kampagner til eller fjerne kampagner fra eksperimentet. Du kan foretage disse ændringer i op til syv dage efter eksperimentets startdato.