Configurar experiments de campanya estàndard de compres vs. Màxim rendiment

En comparació dels experiments de campanya estàndard de compres i Màxim rendiment, podeu comparar una de les campanyes estàndard de compres existents amb una altra campanya Màxim rendiment existent o completament nova que tingui una configuració similar. Aquesta comparació us pot ajudar a determinar quin tipus de campanya genera millors resultats per a la vostra empresa.

Per configurar l'experiment, seguiu els passos que s'indiquen a continuació:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. Feu clic a Experiments de Màxim rendiment.
  5. Per crear un experiment nou, feu clic al botó de més i, tot seguit, a + Compara amb una campanya de compres.
  6. Feu clic a Selecciona una campanya.
  7. Seleccioneu una campanya estàndard de compres que no formi part d'un experiment existent.
  8. Feu clic a Següent.
  9. A la secció "Divisió del trànsit", seleccioneu el percentatge de divisió del trànsit com a "Grup de tractament" i "Grup de control".

Utilitzeu una campanya existent

1. A la llista de campanyes Màxim rendiment disponibles, feu clic a Selecciona una campanya existent. Feu clic a la icona de llapis Edita per tornar a seleccionar la campanya.
  2. Feu clic a Següent.
  3. Consulteu quines campanyes hi ha en cada grup experimental a la secció "Grups de prova".
  4. Per canviar el nom de la campanya, feu clic al camp "Nom de l'experiment".
  5. Feu clic al menú desplegable "Data d'inici" per seleccionar la data d'inici.
  6. Feu clic a Programa.

Crear una campanya manualment

1. Feu clic a Crea una campanya manualment.
  2. Seleccioneu l'objectiu general de la campanya.
  3. Reviseu els objectius de conversió i, si cal, traieu-los fent clic a la icona de tres punts. Si voleu afegir més objectius, feu clic a Afegeix un objectiu.
  4. Afegiu el nom de la campanya i feu clic a Continua.
  5. A la secció "Ofertes" hi ha un pressupost recomanat basat en el pressupost de la campanya estàndard de compres i en el percentatge de divisió del trànsit que hàgiu triat.
  6. Seleccioneu si voleu optimitzar Màxim rendiment amb l'objectiu d'assolir valor de conversió o conversions.
  7. Opcionalment, definiu un retorn objectiu de la inversió en publicitat (desmarqueu la casella que hi ha més amunt si no voleu definir-ne cap).
    • Nota: us recomanem que definiu el mateix retorn objectiu de la inversió en publicitat que al de la campanya estàndard de compres amb què fareu proves.
  8. A "Ubicacions", seleccioneu una ubicació objectiu.
  9. A "Idiomes", podeu seleccionar idiomes específics o fer clic a Tots els idiomes.
  10. Definiu l'opció "Expansió d'URL final". Us recomanem que la deixeu activada per veure els avantatges d'un rendiment màxim que us proporciona la campanya Màxim rendiment.
  11. Ara, seleccioneu una data d'inici. La data de finalització es definirà automàticament en 3 mesos a partir de la data d'inici seleccionada.
  12. Feu clic a Més opcions de configuració per ajustar les opcions "Programació d'anuncis" i "Opcions d'URL de la campanya".
  13. Feu clic a Següent per configurar el grup de recursos.
  14. Afegiu el nom, els recursos i el senyal de públic del grup de recursos.
  15. Feu clic a Següent.
  16. Definiu les extensions necessàries configurant "Extensions de trucada", "Extensió de formulari de contactes" i "Extensions d'enllaços de lloc".
  17. Feu clic a Següent.
  18. Ara, reviseu el resum de l'experiment i feu clic a Publica la campanya quan estigueu a punt.
  19. Després de publicar la campanya, se us dirigirà de nou a la pàgina en què heu configurat l'experiment.
  20. Ara, desplaceu-vos cap avall i feu clic a Següent.
  21. Torneu a revisar la configuració de l'experiment i, a continuació, feu clic a Programa.

Crear una campanya per a mi

1. Seleccioneu Crea una campanya per a mi.
  2. Feu clic al menú desplegable "En què us voleu centrar?" per optimitzar la maximització de conversions o el valor de conversió.
    • Si voleu optimitzar la maximització de conversions, seleccioneu Conversions al menú desplegable. També podeu fer clic a la casella de selecció "Defineix un cost per acció objectiu" per indicar el CPA objectiu.
    • Si voleu optimitzar el valor de conversió, seleccioneu Valor de conversió al menú desplegable. També podeu fer clic a la casella de selecció "Defineix un retorn objectiu de la inversió en publicitat" per indicar el ROAS objectiu. Assegureu-vos que definiu el mateix ROAS objectiu que el de la campanya estàndard de compres amb què esteu fent proves.
  3. Feu clic a Següent.
  4. Per canviar el nom de la campanya, feu clic al camp "Nom de l'experiment".
  5. Feu clic al menú desplegable "Data d'inici" per seleccionar la data d'inici.
  6. Feu clic a Programa.
Important: la llista de campanyes comparables que s'han triat automàticament per a l'experiment tardarà un dia a emplenar-se un cop s'hagi iniciat l'experiment. Quan la llista de campanyes comparables s'hagi emplenat, tindreu l'opció d'editar-la i d'afegir campanyes a l'experiment o de treure'n. Podeu fer aquests canvis durant un màxim de 7 dies a partir de la data d'inici de l'experiment.