Sådan interagerer Performance Max med andre kampagner på din konto

Da Performance Max-kampagner kan vises i alle Google-tjenester (f.eks. Google Shopping, Google Billeder og YouTube), kan din kampagne overlappe med en eller flere eksisterende kampagner på din konto, hvis disse kampagner har de samme konverteringsmål, budgivningsmål og andre indstillinger.

I denne artikel kan du læse om, hvordan Performance Max-kampagner interagerer med andre kampagner på din konto.

Bemærk! Performance Max understøtter ikke kampagner med appinstallationer som mål (vi anbefaler, at du fortsætter med at køre appkampagner med fokus på installationer).

Sådan fungerer det

Når en Performance Max-kampagne overlapper med dine andre eksisterende kampagner, interagerer den med dem på samme måde som andre eksisterende kampagner, der viser annoncer i den overlappende beholdning, ville interagere med den.

Eksempel

Hvis du føjer en displaykampagne til en konto, der allerede har en displaykampagne med overlappende indstillinger, afgør annoncerangeringen, hvilken kampagne der leverer eksponeringen, så du kan opnå et større investeringsafkast (ROI, return on investment). Hvis disse kampagner findes på samme konto, eller hvis kontiene er markeret som tilsvarende (kontakt support for at få hjælp til dette), konkurrerer kampagnerne ikke om at hæve buddene. Kun én kampagne deltager i auktionen om at vise en annonce.

På tilsvarende måde, hvis der føjes en Performance Max-kampagne til en konto med en displaykampagne med overlappende indstillinger, vil den kampagne, der har den bedste annoncerangering, deltage i auktionen og potentielt blive vist.

En søgekampagne med et søgeord, der præcist matcher eller er stavet korrekt i forhold til en persons forespørgsel, foretrækkes frem for Performance Max. Hvis søgetermen for eksempel er "blikenslagere", og din konto indeholder det eksakt matchende søgeord [blikkenslagere] og det bredt matchende søgeord "blikenslagere", så foretrækkes det eksakt matchende søgeord. Hvis der ikke er nogen søgeord, der matcher personens forespørgsel eksakt på tværs af søgeordstyper, vil den kampagne, der har den højeste annoncerangering, blive vist. Få flere oplysninger om prioritering af søgeord på en Google Ads-konto.

Performance Max prioriteres højere end Standard Shopping-kampagner og displaykampagner med et Merchant Center-feed på din konto, hvis annoncerne er målrettet mod det samme varelager. Få flere oplysninger om Performance Max.