Tips om optimalisering av Performance Max for butikksalgsmål

Performance Max bruker Google AI i forbindelse med attribusjon, målretting, budgivning og markedsføringsinnhold for at du skal få flere konverteringer og høyere verdier. Dette kampanjeformatet fungerer godt for mange mediekanaler og markedsføringsmål. Derfor anbefaler vi at du følger de anbefalte fremgangsmåtene nedenfor for å konfigurere effektive og resultatoptimaliserte Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål.

Denne artikkelen presenterer anbefalte fremgangsmåter for Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål.

I tillegg kan du lese gjennom de

Kampanjekonfigurering

• Kampanjevarighet: Minst 30 dager anbefales. Du kan imidlertid kjøre kortere kampanjer før sesongspesifikke begivenheter, for eksempel morsdag, skolestart eller Black Friday.
  • Butikkbesøk: Kampanjen må være konfigurert i en konto som allerede er aktiv og kvalifisert for butikkbesøk (uavhengig av Google-kanal).
  • Lokale handlinger: Annonsører som ikke er kvalifisert for butikkbesøk, kan optimalisere for lokale handlinger, som inkluderer anrop og klikk på veibeskrivelser.
  • Butikksalg: Kampanjen må være konfigurert i en konto som allerede er satt på godkjenningslisten for finstemte funksjoner for butikksalg, og den må være aktiv og kvalifisert for butikksalg og butikkbesøk i alle kvalifiserte kanaler.
  • Antall bedriftsbeliggenheter per konto: Vi anbefaler at du har minst 10 bedriftsbeliggenheter i kampanjer med butikksalg eller butikkbesøk. I kampanjer med lokale handlinger anbefaler vi at du har minst 5 bedriftsbeliggenheter.
  • Konverteringsverdier: Angi konverteringsverdier for hvert mål som brukes i kampanjene (f.eks. butikkbesøk = NOK 250 og anrop = NOK 100).

Konto-ID eller kampanjekonfigurering

Kravene og anbefalingene er på kontonivå. Du kan opprette flere kampanjer hvis dette kreves, såfremt kravene innfris på kontonivå.

Eksempel: Du kan opprette fem enkeltstående Performance Max-kampanjer som hver er tilordnet et dagsbudsjett på NOK 2000, to butikker og 30 dagers løpetid.

Rapportering

• Handlinger: Besøk og lokale handlinger rapporteres etter de enkelte butikkbeliggenhetene, og kundene får se resultatstatistikk om de enkelte butikkene.
  • Rapportering av butikksalg: Rapportering av butikksalg er foreløpig bare tilgjengelig på kampanjenivå.
  • Måling av kampanjeresultater: Når du skal evaluere resultatene du oppnår med kampanjen, bør du sammenligne resultatene med de som oppnås i andre resultatorienterte kampanjer med den samme konverteringshandlingen. Hvis det kreves en konkurransebasert referansemåling, kan du sammenligne med andre medier utenfor nettet (f.eks. TV, radio, flygeblader, trykte medier) som har mål utenfor nettet.
  • Evalueringsperiode for resultater: Vent i 1–2 fullstendige konverteringssykluser før du evaluerer kampanjeresultatene og justerer målene, slik at lengre konverteringssykluser kan fullføres og dataene om disse konverteringene tas med i rapporteringen om aktivitet utenfor nettet.