Toimipistetavoitteita käyttävien Maksimitulokset-kampanjoiden optimointivinkkejä

Maksimitulokset hyödyntää Googlen tekoälyä, joka auttaa sinua saamaan enemmän konversioita ja arvoa hintatarjousten, kohdistuksen, mainosaineistojen ja attribuution kautta. Kampanjat tuottavat hyviä tuloksia erilaisilla markkinointitavoitteilla ja monenlaisissa mediakanavissa. Suosittelemme, että hyödynnät alla olevia parhaita käytäntöjä toimipistetavoitteita käyttävää Maksimitulokset-kampanjaa luodessasi, jotta saat parhaat tulokset.

Tässä artikkelissa kerrotaan toimipistetavoitteita käyttävien Maksimitulokset-kampanjoiden parhaista käytännöistä.

Muista parhaista käytännöistä on tietoa seuraavissa artikkeleissa:

Kampanja-asetukset

• Kampanjan kesto: Suositus vähintään 30 päivää. Voit kuitenkin käyttää lyhyempiä kampanjoita vuosittaisten tapahtumien (esim. kouluun paluun, Black Fridayn tai äitienpäivän) yhteydessä.
  • Toimipistekäynnit: Kampanja on luotava tilillä, joka on jo aktiivinen ja täyttää toimipistekäynti-konversioiden ehdot (riippumatta Google-kanavasta).
  • Paikallinen toiminta: Mainostajat, jotka eivät täytä toimipistekäynti-konversioiden ehtoja, voivat optimoida kampanjansa paikalliselle toiminnalle, kuten puheluille ja reittiohjeklikkauksille.
  • Toimipistemyynti: Kampanja on luotava tilillä, jolla saa jo käyttää toimipistemyyntiin liittyviä parannuksia. Lisäksi tilin on oltava aktiivinen ja täytettävä toimipistekäynti- ja toimipistemyynti-konversioiden ehdot (kaikissa Google-kanavissa).
  • Toimipisteiden määrä tiliä kohti: Suositus on vähintään 10 toimipistettä kampanjoissa, joiden tavoitteeksi on valittu toimipistekäynnit tai toimipistemyynti. Paikallisen toiminnan kampanjoilla suositus on vähintään 5 toimipistettä.
  • Konversioarvot: Aseta konversioarvo jokaiselle kampanjoissa käyttämällesi tavoitteelle (esim. toimipistekäynnit = 25 € ja puhelut = 10 €).

Tilitunnus tai kampanjan määritys

Vaatimukset ja suositukset koskevat tilitasoa. Voit luoda tarvittaessa useita kampanjoita, kunhan vaatimukset täyttyvät tilitasolla.

Esimerkki: Voit luoda viisi erillistä toimipistekäynneille optimoitua Maksimitulokset-kampanjaa, joista kullekin on valittu 200 dollarin päiväbudjetti, kaksi toimipistettä ja 30 päivän kesto.

Raportointi

• Toiminta: Käynnit, paikallinen toiminta ja tulostiedot raportoidaan toimipistekohtaisesti.
  • Toimipistemyyntiraportointi: Toimipistemyyntiraportointi on tällä hetkellä käytettävissä vain kampanjatasolla.
  • Kampanjan onnistumisen arviointi: Kun arvioit kampanjan onnistumista, vertaa sitä muihin tuloskeskeisiin kampanjoihin, joissa käytetään samaa konversiotapahtumaa. Jos haluat käyttää vertailukohtana kilpailevia medioita, vertaa kampanjaa muihin offline-medioihin (esim. printti, radio, flyerit ja TV), joissa on offline-tavoitteita.
  • Tulosten arviointiaika: Odota 1–2 kokonaista konversiosykliä ennen kuin arvioit kampanjan tuloksia ja muokkaat sen tavoitteita. Näin offline-raporteissasi näkyvät myös käyttäjät, joiden konvertoitumiseen menee enemmän aikaa.