Optimeringstips til Maksimal effektivitet for butiksmål

Maksimal effektivitet bruger Googles AI til at hjælpe dig med at skabe vækst i antallet af konverteringer og værdi via budgivning, målretning, annoncemateriale og tilskrivning. Det er designet til at give resultater for en lang række marketingmål og mediekanaler. Vi anbefaler derfor, at du benytter følgende optimale løsninger som en hjælp til at konfigurere dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med butiksmål, så du kan opnå de bedst mulige resultater.

I denne artikel kan du læse om optimale løsninger til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med butiksmål

Få flere optimale løsninger ved at gennemgå:

Opret din kampagne

• Kampagnevarighed: Mindst 30 dage (anbefales). Du kan dog køre kortere kampagner til årlige begivenheder som skolestart, Black Friday eller mors dag.
  • Butiksbesøg: Kampagnen skal konfigureres på en konto, der allerede er aktiv og kvalificeret til butiksbesøg (uanset Google-kanal).
  • Lokale handlinger: Annoncører, der ikke er kvalificeret til butiksbesøg, kan optimere til lokale handlinger, hvilket omfatter kontakter og klik på rutevejledninger.
  • Salg via butikken: Kampagnen skal konfigureres på en konto, der allerede er godkendt til forbedringer af salg via butikken, og som er aktiv og kvalificeret til butiksbesøg og salg via butikken på tværs af alle kvalificerede kanaler.
  • Antal virksomhedsadresser pr. konto: Det anbefales, at du har mindst 10 virksomhedsadresser i kampagner med butiksbesøg eller salg via butikken. Ved kampagner med lokale handlinger anbefales det, at du har mindst 5 virksomhedsadresser.
  • Konverteringsværdier: Angiv konverteringsværdier for hvert mål, der anvendes på dine kampagner (f.eks. butiksbesøg = 250 DKK og opkald = 100 DKK).

Konto-id eller kampagnekonfiguration

Kravene og anbefalingerne er på kontoniveau. Hvis det er nødvendigt, kan du oprette flere kampagner, så længe kravene er opfyldt på kontoniveau.

Eksempel: Du kan oprette 5 individuelle kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med butiksbesøg, hver med et budget på 2.000 DKK pr. dag, med to butikker pr. kampagne og en kampagnevarighed på 30 dage.

Rapportering

• Handlinger: Antal besøg og lokale handlinger rapporteres efter den enkelte butiks lokation, og kunderne kan få indsigt i effektiviteten for hver butik.
  • Rapportering af butikssalg: Rapportering af butikssalg er i øjeblikket kun tilgængelig på kampagneniveau.
  • Måling af kampagnesucces: Når du vurderer kampagnens succes, skal du sammenligne med andre effektivitetsorienterede kampagner, der har samme konverteringshandling. Hvis der kræves et konkurrencerelateret benchmark, skal du sammenligne andre offlinemedier (f.eks. trykte medier, radio, løbesedler og tv) med offlinemål.
  • Evalueringstid for effektivitet: Vent 1-2 komplette konverteringscyklusser, før du evaluerer din kampagneeffektivitet fuldt ud og justerer dine mål, så brugerne kan fuldføre længere offlinekonverteringscyklusser, og før de vises i din offlinerapportering.