Consells d'optimització per a Màxim rendiment per a objectius de botiga

Les campanyes Màxim rendiment utilitzen la intel·ligència artificial (IA) per ajudar-vos a generar més conversions i valor mitjançant les ofertes, la segmentació, les creativitats i l'atribució. S'han dissenyat per oferir un bon rendiment en una gran varietat d'objectius de màrqueting i de canals de comunicació. Per això, us recomanem que seguiu les pràctiques recomanades que s'enumeren tot seguit a fi de configurar les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga i obtenir resultats òptims.

Aquest article explica les pràctiques recomanades per a les campanyes Màxim rendiment per a objectius de botiga.

Per obtenir més pràctiques recomanades, consulteu:

Configuració de la campanya

• Durada de la campanya: es recomana un mínim de 30 dies. Tanmateix, podeu publicar campanyes més curtes per a esdeveniments de temporada, com ara la tornada a l'escola, el Black Friday o el Dia de la Mare.
  • Visites a la botiga: la campanya ha d'estar configurada en un compte que ja estigui actiu i sigui apte per a les visites a la botiga amb independència del canal de Google.
  • Accions locals: els anunciants que no són aptes per a les visites a la botiga poden optimitzar a fi d'assolir accions locals, que inclouen els contactes i els clics en indicacions.
  • Vendes a la botiga: la campanya ha d'estar configurada en un compte que ja s'hagi inclòs a la llista d'accés permès per a les millores de les vendes a la botiga, i que estigui activa i sigui apta per a les visites a la botiga i les vendes a la botiga en tots els canals aptes.
  • Nombre d'ubicacions de l'empresa per compte: es recomana tenir un mínim de deu ubicacions d'empresa en campanyes amb visites a la botiga o vendes a la botiga. En el cas de les campanyes amb accions locals, us recomanem que tingueu un mínim de cinc ubicacions d'empresa.
  • Valors de conversió: definiu valors de conversió per a cada objectiu aplicat a les campanyes (per exemple, visites a la botiga = 25 € i trucades = 10 €).

Identificador de compte o configuració de la campanya

Els requisits i les recomanacions s'apliquen al nivell de compte. Si cal, podeu crear diverses campanyes sempre que es compleixin els requisits al nivell de compte.

Exemple: podeu crear cinc campanyes Màxim rendiment individuals amb visites a la botiga, que tinguin assignats, cadascuna, un pressupost diari de 200 €, dues botigues i una durada de campanya de 30 dies.

Informes

• Accions: les visites i les accions locals es registraran per ubicació individual de la botiga, i es proporcionaran als clients com a estadístiques sobre el rendiment de cada botiga.
  • Informes de vendes a la botiga: actualment, els informes de vendes a la botiga només estan disponibles al nivell de campanya.
  • Mesurar l'èxit d'una campanya: quan avalueu l'èxit de la campanya, compareu-la amb les altres campanyes orientades al rendiment que facin servir la mateixa acció de conversió. Si necessiteu una comparativa competitiva, compareu-los amb els d'altres mitjans fora de línia (per exemple, premsa, ràdio, fulls de mà i televisió) que tinguin objectius fora de línia.
  • Temps d'avaluació del rendiment: espereu entre un i dos cicles de conversió complets abans d'avaluar completament el rendiment de la campanya i d'ajustar els objectius, per permetre que els usuaris completin cicles de conversió fora de línia més llargs i que es mostrin als informes sense connexió.