Sobre l'eficàcia de l'anunci per a les campanyes de generació de demanda

La mètrica d'eficàcia de l'anunci mostra fins a quin punt una creativitat d'anunci segueix les nostres pràctiques recomanades per obtenir un rendiment òptim. Es pot trobar a l'editor de creació d'anuncis i a l'informe de recursos. Una eficàcia superior us ajudarà a maximitzar el rendiment de l'anunci. Milloreu l'eficàcia de l'anunci afegint-hi més recursos i diversitat de contingut.

L'eficàcia de l'anunci té tres components: la valoració general, un pas següent específic que pot millorar l'eficàcia de l'anunci i els indicadors de progrés per tipus de recurs (títol, text, imatges i vídeos). Les valoracions poden anar d'"Incompleta" a "Excel·lent".

Avantatges de l'eficàcia de l'anunci

Els anuncis de generació de demanda funcionen millor quan afegiu molts recursos de creativitat únics i diverses relacions d'aspecte. Això permet que durant l'optimització de la creativitat es puguin provar moltes variacions d'anunci i, en última instància, es mostri l'anunci més rellevant a cada usuari. A més de seguir els passos recomanats següents pel que fa a l'eficàcia de l'anunci, és important que us assegureu que tots els recursos d'imatge i de text penjats compleixin els requisits del format d'anunci de generació de demanda i que els recursos de vídeo compleixin les directrius de qualitat dels anuncis de YouTube perquè els anuncis s'aprovin. Per obtenir més ajuda a l'hora de crear anuncis atractius que generin un millor rendiment, reviseu les nostres pràctiques recomanades detallades per a les creativitats.

Utilitzar l'eficàcia de l'anunci en crear un anunci

La valoració general de l'eficàcia d'un anunci ("Mitjana", "Bona" o "Excel·lent") canviarà en funció de les accions que dugueu a terme durant la creació i l'edició de l'anunci. Trobareu la puntuació "Incompleta" si no incloeu els requisits mínims per a un anunci.

La puntuació canviarà a mesura que avanceu en la creació de l'anunci i seguiu les pràctiques recomanades de la IU. Si seguiu tots els passos indicats al menú de progrés d'eficàcia de l'anunci (que es mostra al costat de la puntuació de l'anunci) i afegiu diversos recursos eficaços, la puntuació de l'anunci serà "Excel·lent".

Aquesta il·lustració mostra la pantalla de creació d'anuncis a Google Ads.

Utilitzar l'eficàcia de l'anunci per millorar el rendiment dels anuncis que ja teniu

En el cas dels anuncis que voleu editar, feu clic a les indicacions d'eficàcia de l'anunci a fi d'esbrinar quines accions podeu dur a terme per millorar el rendiment dels anuncis afegint recursos. Per aconseguir la puntuació més alta dels vostres anuncis, aquestes són les directrius actuals.

Imatge individual Anunci dinàmic

Més de 3 títols diferents

• Com a mínim 1 títol mitjà (més de 30 caràcters)
  • No hi ha cap títol similar

Més de 3 descripcions diferents

• Almenys 1 descripció mitjana (més de 60 caràcters)
  • No hi ha descripcions similars
  • No hi ha descripcions similars al títol

Més de 3 imatges quadrades i verticals per relació d'aspecte

1 logotip

Nom de l'empresa

URL de la pàgina de destinació (nivell de creativitat)

Més de 3 títols diferents

• Com a mínim 1 títol mitjà (més de 30 caràcters)
  • No hi ha cap títol similar

Més de 3 descripcions diferents

• Almenys 1 descripció mitjana (més de 60 caràcters)
  • No hi ha descripcions similars
  • No hi ha descripcions similars al títol

1 imatge promocional quadrada

1 logotip

Nom de l'empresa

URL de la pàgina de destinació (nivell de creativitat)

Carrusel Vídeo
Més de 2 targetes amb:
  • Totes 3 relacions d'aspecte
  • Sense imatges duplicades entre targetes
  • Títol per a cadascuna

Títol mitjà al nivell de creativitat (més de 30 caràcters)

Descripció mitjana al nivell de creativitat (més de 60 caràcters)

La descripció no s'assembla al títol

1 logotip

Nom de l'empresa

URL de la pàgina de destinació (nivell de creativitat)

Més de 2 títols diferents

Més de 2 títols llargs diferents

• No hi ha cap títol llarg similar al títol

Més de 2 descripcions diferents

• No hi ha cap descripció similar al títol llarg

Més de 2 vídeos per relació d'aspecte

• Més d'1 horitzontal (in-stream)
  • Més d'1 vertical o quadrat
  • Durada del vídeo (menys de 3 minuts)

1 logotip

Nom de l'empresa

URL de la pàgina de destinació

Utilitzar l'eficàcia de l'anunci per entendre l'impacte de les actualitzacions de recursos

Podeu utilitzar la barra d'eficàcia de l'anunci a l'informe de recursos per obtenir informació sobre com l'edició dels recursos pot afectar l'eficàcia i el rendiment de l'anunci. Es mostrarà una alerta a la barra d'eficàcia de l'anunci, si l'actualització de recursos afecta negativament l'eficàcia de l'anunci.