Suspensions relacionades amb la facturació i els pagaments

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A continuació trobareu els motius més habituals pels quals el vostre compte es pot suspendre a causa de problemes amb la facturació o els pagaments:

• Saldo impagat: el compte es pot suspendre temporalment si té un o diversos saldos impagats. Feu un pagament o obteniu informació sobre com podeu resoldre un problema de pagament rebutjat.
  • Activitat de pagaments sospitosa: si detectem activitat de pagaments sospitosa o no autoritzada al compte, podem suspendre'l o restringir-ne el límit de despesa.
  • Sol·licitud de retrocessió: el vostre compte es pot suspendre si indiqueu al banc o a l'empresa emissora de la targeta de crèdit que retornin un càrrec que s'hagi fet a un saldo legítim de Google Ads (el que es coneix com a sol·licitud de retrocessió).
  • Ús abusiu de codis promocionals: el compte es pot suspendre si intenteu vendre codis promocionals o utilitzar més d'un codi promocional en un compte. Per obtenir més informació, consulteu els termes i condicions relatius als codis promocionals específics de cada país.
Si decidiu apel·lar contra la suspensió del compte, pot ser que us demanem que verifiqueu l'activitat de pagament recent o els canvis que hàgiu fet al compte de Google Ads.

Informació sobre les apel·lacions relacionades amb la facturació i els pagaments

Verificació de pagaments a les apel·lacions contra la suspensió del compte

Abans de processar la vostra apel·lació contra la suspensió del compte de Google Ads per motius relacionats amb la facturació i els pagaments, és possible que us demanem que verifiqueu la forma de pagament en un termini de 30 dies.

Tot i que els correus electrònics generals sobre la verificació i l'apel·lació contra la suspensió s'enviaran mitjançant Google Ads, rebreu les novetats sobre la verificació a través de Google Payments (payments-noreply@google.com).

Un cop que s'hagi verificat correctament la vostra identitat o la forma de pagament, l'apel·lació s'enviarà a revisió. Rebreu correus electrònics de seguiment de Google Ads sobre l'estat de l'apel·lació contra la suspensió.

Sobre la verificació

Quina informació se us pot demanar que proporcioneu

Per completar la verificació, és possible que se us demani que verifiqueu cada forma de pagament. Per fer-ho, podeu sol·licitar un codi de verificació.

Si la verificació basada en codi no està disponible, se us pot demanar que envieu documents per verificar la informació següent:

• El nom legal
  • El nom que s'utilitza al vostre perfil de pagaments
  • L'adreça
  • La data de naixement
  • Una imatge del vostre document d'identitat oficial
  • Una acreditació d'adreça
  • Una imatge de la vostra forma de pagament

Com utilitzem la vostra informació

Google utilitza la informació que proporcioneu per:

• Verificar la vostra forma de pagament.
  • Protegir-vos contra fraus i usos abusius.
  • Millorar els serveis de verificació dels productes de Google.

La vostra informació verificada, com ara el nom i l'adreça, s'emmagatzema al Compte de Google. Podeu gestionar-la a payments.google.com.

Si escau, la informació que envieu es tracta d'acord amb la política de privadesa de Google i l'avís de privadesa de Google Payments.

Com es pot completar la verificació

Per verificar la vostra informació, és possible que hàgiu d'enviar documents o de sol·licitar un codi.

1. Rebreu un correu electrònic de Google Ads si cal que verifiqueu la vostra forma de pagament.
  2. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  3. Al tauler de la dreta, feu clic a Completeu la verificació de pagament.
  4. Quan se us demani que sol·liciteu un codi de verificació o que pengeu la documentació, seguiu les instruccions que trobareu més avall per a cada sol·licitud.
  5. Repetiu els passos anteriors amb cada forma de pagament que s'hagi de verificar.
  6. Un cop s'hagin completat totes les verificacions, l'apel·lació contra la suspensió s'enviarà a revisió. Quan la revisió s'hagi completat, rebreu novetats per correu electrònic de Google Ads.

Sol·licitar un codi de verificació

1. Feu clic a Obtén el codi.
  2. Aneu al lloc web de l'emissor de la forma de pagament i inicieu la sessió al vostre compte.
  3. A l'historial de transaccions, cerqueu un càrrec temporal inferior a 1,95 EUR amb el concepte "GOOGLE". El codi de verificació són els 6 darrers dígits que figuren després de "GOOGLE".
    • L'import del càrrec temporal varia segons el tipus de moneda.
    • En principi, rebreu el codi immediatament, però pot tardar fins a 7 dies.
    • Consell: el càrrec o la retenció al vostre compte és temporal. Els càrrecs es reembossaran en un termini de 30 dies.
  4. Torneu al compte de Google Ads.
  5. Introduïu el codi de 6 dígits.
  6. Feu clic a Verifica.

Penjar documents

Per verificar la forma de pagament, cerqueu la sol·licitud de verificació al tauler de la dreta del vostre compte de Google Ads. Per veure una llista dels documents acceptats i les instruccions, feu servir l'enllaç de la sol·licitud de verificació.

Assegureu-vos que els documents:

• Inclouen el mateix nom complet en tots els documents que envieu.
  • Estan actualitzats i no han caducat.
  • Són llegibles.

Assegureu-vos que la imatge que pengeu:

• És una imatge d'un document i no de res més.
  • És llegible.
  • És en color i no en blanc i negre.
  • No està desenfocada i no té reflexos ni poca llum.
  • Mostra els quatre extrems del document sencer.

Consells:

• Comproveu que el nom, l'adreça i la informació de pagament estiguin actualitzats al compte de Google Ads.
  • Un cop hàgiu enviat els documents, la verificació pot tardar uns quants dies.

Corregir problemes relacionats amb la verificació

Corregir problemes relacionats amb els codis de verificació i les retencions temporals

Obteniu informació sobre com podeu corregir problemes quan proveu de verificar les formes de pagament amb un codi de verificació.

Corregir problemes relacionats amb la verificació de documents

Per resoldre el problema:

• Si rebeu un correu electrònic o un missatge d'error, seguiu les instruccions del missatge.
  • Si necessiteu l'ajuda del nostre equip per resoldre el problema, us avisarem quan hàgim revisat la vostra informació.

Verificació fallida

Si no aconseguim verificar-vos, us enviarem un correu electrònic un cop hàgim pres una decisió. Per apel·lar-hi, seguiu les instruccions del correu electrònic.

Preguntes més freqüents sobre les suspensions relacionades amb la facturació i els pagaments

Hi ha altres infraccions que puguin comportar la suspensió del compte?

Sí. Les infraccions de qualsevol política de Google Ads o dels termes i condicions de Google Ads poden comportar la suspensió del compte. Consulteu la informació general sobre les suspensions de comptes de Google Ads per conèixer altres motius que comporten suspensions de comptes.

Com es notificaran les suspensions als anunciants?

Els anunciants amb comptes que s'hagin suspès rebran una notificació al compte i una notificació per correu electrònic. A la notificació per correu electrònic s'indicaran totes les infraccions que han provocat la suspensió de l'anunciant i un enllaç per enviar una apel·lació.

Es pot apel·lar contra la suspensió d'un compte?

Sí. Si creieu que hi ha hagut un error i que no heu infringit les nostres polítiques, envieu una apel·lació.

Un anunciant suspès pot configurar o utilitzar altres comptes?

No. Se suspendran els comptes relacionats amb el compte suspès (per exemple, els que utilitzen la mateixa adreça electrònica o la mateixa forma de pagament, o bé els que estan enllaçats al mateix compte de gestor). Ens prenem seriosament la seguretat dels usuaris. Per això, es prohibirà l'ús de Google Ads als anunciants que facin accions que suposin un risc per als usuaris, per a Google o per als nostres partners. A més, se suspendran tots els comptes nous que l'anunciant intenti crear.

Un anunciant pot accedir als seus comptes suspesos?

Els comptes suspesos no poden publicar anuncis. Ara bé, els anunciants encara poden accedir al compte suspès i als informes associats.

Quantes vegades poden apel·lar els anunciants contra l'estat de suspensió del compte?

Recomanem fermament que només apel·leu contra l'estat de suspensió del compte quan hàgiu fet els canvis adequats per complir les nostres polítiques i el compte estigui a punt per a una nova revisió. Si presenteu massa apel·lacions contra la mateixa suspensió del compte, pot ser que no les processem per garantir l'estabilitat general de les operacions dels nostres sistemes. Enviar una apel·lació contra cada suspensió garanteix una resposta i revisió oportunes.

Si tenim indicis que esteu fent un mal ús de la nostra funció d'apel·lació, suspendrem el processament de determinades apel·lacions durant 7 dies.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now