Sobre les millores de vídeo

Les millores de vídeo us permeten tenir versions addicionals i millorades dels vostres vídeos. L'objectiu és millorar el rendiment de les campanyes (per exemple, creant un vídeo vertical a partir d'un d'horitzontal perquè s'adapti millor a les pantalles verticals o creant versions més curtes dels vostres vídeos). Aquest article explica els avantatges de les millores de vídeo i com podeu utilitzar-les per assolir els vostres objectius.

Avantatges

• Us ajuden a assolir els objectius de les vostres campanyes: si activeu les millores de vídeo, podreu crear anuncis més efectius i atractius que us poden ajudar a millorar les conversions.
  • Us estalvien temps i recursos: deixeu que la IA de Google creï versions addicionals del vostre vídeo i us estalviï la feina de fer-ho.

Com funciona

Les millores de vídeo utilitzen funcions d'automatització intel·ligent per millorar el vídeo de diferents maneres. Les millores de vídeo estan activades de manera predeterminada. Podeu desactivar-les en qualsevol moment a la configuració de la campanya. Per activar-les o desactivar-les, seguiu aquests passos:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Campanyes noves

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Seleccioneu Vendes com a objectiu general de la campanya.
  6. Seleccioneu Vídeo com a tipus de campanya.
  7. Feu clic a Continua.
  8. A "Configuració de la campanya", feu clic al menú desplegable Configuració addicional.
  9. Feu clic al menú desplegable Millores de vídeo.
  10. La casella de selecció "Permet que Google creï vídeos addicionals" està marcada de manera predeterminada. Si voleu desactivar les millores de vídeo, desmarqueu-la. Podeu desactivar-les en qualsevol moment.
  11. Feu clic a Crea una campanya.

Campanyes existents

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Al costat d'"Esborranys", feu clic a Configuració.
  5. Cerqueu i seleccioneu la campanya de conversions de vídeo.
  6. A "Configuració", feu clic al menú desplegable Configuració addicional.
  7. Feu clic al menú desplegable Millores de vídeo.
  8. La casella de selecció "Permet que Google creï vídeos addicionals" està marcada de manera predeterminada. Si voleu desactivar les millores de vídeo, desmarqueu-la. Podeu desactivar-les en qualsevol moment.
  9. Feu clic a Desa.

A continuació trobareu alguns exemples de millores de vídeo.

Canviar el format dels anuncis de vídeo

Creeu vídeos verticals i quadrats addicionals a partir d'un vídeo horitzontal perquè s'adaptin millor a les pantalles verticals i aconseguir una sensació més nativa en dispositius mòbils. La IA de Google canvia de manera intel·ligent el format del vídeo original i crea vídeos amb relacions d'aspecte noves:

• Vídeo quadrat (1:1)
  • Vídeo vertical (4:5, 9:16)
Original (16:9) Quadrat (1:1) Vertical (9:16)
Corner Ad 1:1 Vertical Ad 9:16

La tecnologia intel·ligent garanteix que els elements clau del vostre vídeo horitzontal original es mostrin correctament als nous vídeos millorats.

Les versions addicionals del vídeo es publiquen automàticament si passen una revisió de qualitat.

Escurçar els anuncis de vídeo

Obteniu versions més curtes dels anuncis de vídeo sense editar-los. La IA de Google selecciona de manera intel·ligent els moments clau del vostre vídeo i en crea versions més curtes alhora que conserva el missatge de vídeo i l'aspecte de l'original. Les versions addicionals del vídeo es publiquen automàticament si passen una revisió de qualitat.

Enllaç relacionat