Problemen met de import van Salesforce-conversies oplossen met de verouderde integratie van Salesforce

Opmerking: Als u onderbrekingen in geplande uploads ondervindt, zoals wanneer u conversies uploadt, maar de conversies langere tijd niet worden getoond in de rapportage, kan dat komen door problemen in uw Salesforce-instantie. Als u merkt dat dit probleem zich voordoet, kunt u op Trust.salesforce.com controleren of er incidenten zijn met uw Salesforce-instantie, zoals uitval of functies die de status verminderd hebben. Ga naar het Helpcentrum van Salesforce voor meer informatie over hoe u uw Salesforce-instantie herkent.

Af en toe kan er een fout optreden wanneer u uw Google Ads- en Salesforce-accounts wilt koppelen, uw conversieacties wilt instellen of uw conversies wilt importeren. Bekijk de onderstaande gedeelten voor fouten die kunnen optreden en hoe u deze kunt oplossen.

Als de fout wijzigingen in uw Salesforce-account vereist, kan het tot 24 uur duren voordat de wijziging in Google Ads is doorgevoerd. Als u de foutmelding nog steeds ziet nadat u het probleem heeft verholpen, wacht u 24 uur of ontkoppelt u de accounts en koppelt u deze opnieuw.

Fouten als u uw accounts koppelt of conversies bijhouden instelt

• We hebben geen toegang tot uw Salesforce-account. Neem contact op met uw Salesforce-accountbeheerder over de volgende fout. Deze fout kunt u bijvoorbeeld krijgen als uw rechten zijn gewijzigd, u niet de juiste rechten voor het Salesforce-account heeft of er een tijdelijke fout is opgetreden in uw Salesforce-account. We tonen u de foutinformatie uit Salesforce om u meer informatie te geven. Log in op uw Salesforce-account of, als iemand anders de beheerder van uw Salesforce-account is, neem contact op met deze persoon met de gegevens van de foutmelding.
  • Er is een Google Ads API-fout opgetreden. Probeer uw account opnieuw te koppelen.
  • Er is iets misgegaan in de Google Ads-API. Probeer uw accounts opnieuw te linken.
  • Deze accounts zijn al gekoppeld. U heeft dit Salesforce-account al aan uw Google Ads-account gekoppeld. Zo controleert u welke accounts zijn gekoppeld:
  • De opgegeven Salesforce-inloggegevens geven geen toegang meer tot dit account. U heeft met de opgegeven combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord geen toegang meer tot het account. Neem contact op met de persoon die het Salesforce-account voor uw bedrijf beheert om toegang te krijgen.
  • U heeft geen gekoppelde Salesforce-accounts. U kunt pas conversies importeren als u uw accounts heeft gekoppeld.
  • Uw Salesforce-account heeft geen gebeurtenissen (leadstatussen of mogelijkheidsfasen) om te importeren. Stel leadstatussen of mogelijkheidsfasen in uw Salesforce-account in.

Fouten op accountniveau

• Dit account is losgekoppeld. Bekijk de gekoppelde accounts. U heeft dit Salesforce-account losgekoppeld van uw Google Ads-account.
  • U heeft niet langer toegang tot dit Salesforce-account. Neem contact op met uw Salesforce-beheerder. De opgegeven Salesforce-login heeft geen toegang meer tot dit account. Neem contact op met de persoon die uw Salesforce-account beheert om opnieuw toegang te krijgen.
  • Voor dit Google Ads-account worden conversies bijgehouden via een manageraccount. Koppel dit Salesforce-account via uw manageraccount. Als uw account wordt beheerd door een manageraccount dat conversies bijhouden voor meerdere accounts gebruikt, moet u uw Salesforce-account linken aan het manageraccount om conversies bij te houden.
  • Niet ingesteld. U heeft dit account gekoppeld, maar u heeft nog geen conversieacties ingesteld. Daarom kunnen er geen conversies worden geïmporteerd.
  • U kunt geen conversies voor leads importeren, omdat u geen toegang heeft tot de benodigde Salesforce-velden. Neem contact op met de beheerder van uw Salesforce-account om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de vereist velden. U heeft misschien tot meerdere velden geen toegang.
  • U kunt geen conversies voor mogelijkheden importeren, omdat u geen toegang heeft tot de benodigde Salesforce-velden. Neem contact op met de beheerder van uw Salesforce-account om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de vereist velden. U heeft misschien tot meerdere velden geen toegang.
  • U kunt geen conversies voor leads importeren, omdat uw Salesforce-leads geen GCLID-kolom hebben. Ontdek meer informatie over hoe u het veld GCLID aan uw Salesforce-mogelijkheden toevoegt.
  • U kunt geen conversies voor mogelijkheden importeren, omdat uw Salesforce-mogelijkheden geen GCLID-kolom hebben. Ontdek meer informatie over hoe u het veld GCLID aan uw Salesforce-mogelijkheden toevoegt.
  • U kunt geen conversies importeren, omdat u geen toegang heeft tot de benodigde Salesforce-velden. Neem contact op met de beheerder van uw Salesforce-account om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de vereist velden. U heeft misschien tot meerdere velden geen toegang.
  • Importeren is mislukt. Corrigeer de volgende fout vanuit Salesforce en probeer het opnieuw. Er staat informatie over de fout van Salesforce. Log in op uw Salesforce-account of, als iemand anders de beheerder van uw Salesforce-account is, neem contact op met deze persoon met de gegevens van de foutmelding.

Fouten met afzonderlijke gebeurtenissen

• De mijlpaal wordt niet geïmporteerd, omdat de Google Ads-conversieactie is verwijderd. Wijzig de status van uw conversieactie weer in Aangezet of maak een nieuwe conversieactie voor deze mijlpaal. Ontdek meer informatie over hoe u uw conversieacties instelt.
  • De mijlpaal wordt niet geïmporteerd, omdat deze niet meer bestaat in Salesforce. De mijlpaal is uit het Salesforce-account verwijderd. Neem contact op met de persoon die het Salesforce-account voor uw bedrijf beheert. U krijgt deze fout niet als de mijlpaal uit uw verkoopproces is verwijderd, maar alleen als deze uit Salesforce is verwijderd.

Gerelateerde link