Salesforce-konversioiden tuontiin liittyvien ongelmien ratkaiseminen vanhan Salesforce-integroinnin avulla

Huom. Jos ajoitetuissa latauksissa ilmenee häiriöitä (esim. konversioita ladataan mutta ne eivät näy raportoinnissa pitkään aikaan), syynä voivat olla ajoittaiset ongelmat Salesforce-instanssissa. Jos ongelma toistuu, osoitteesta trust.salesforce.com voit tarkistaa, vaikuttaako Salesforce-instanssiin esimerkiksi käyttökatkos tai ominaisuuksien heikentyminen. Salesforcen ohjekeskuksesta voit lukea, miten selvität Salesforce-instanssisi.

Joskus Google Ads- ja Salesforce-tilien linkittämisessä, konversiotapahtumien käyttöönotossa tai konversioiden tuonnissa saattaa ilmetä ongelmia. Alla on tietoa mahdollisista virheistä ja niiden korjaamisesta.

Jos virheen korjaaminen edellyttää muutosten tekemistä Salesforce-tilille, niiden näkymiseen Google Adsissa voi mennä 24 tuntia. Jos ongelma ei poistu virheen korjaamisen jälkeen, odota 24 tuntia tai poista tilien linkitys ja linkitä ne sitten uudelleen.

Tilien linkitykseen tai konversioseurannan käyttöönottoon liittyvät virheet

• Emme pääse Salesforce-tilillesi. Ota yhteyttä Salesforce-tilin järjestelmänvalvojaan ja ilmoita seuraavasta virheestä. Saatat saada tämän virheilmoituksen esimerkiksi silloin, kun lupasi ovat muuttuneet, sinulla ei ole tarvittavia lupia Salesforce-tilillä tai Salesforce-tilillä on tilapäinen virhe. Näet myös Salesforcen virheilmoituksen, josta saat lisätietoa. Kirjaudu Salesforce-tilillesi tai välitä virheilmoituksen tiedot tilin järjestelmänvalvojalle.
  • Virhe Google Ads APIssa. Yritä linkittää tilisi uudelleen.
  • Jotain meni pieleen Google Ads APIssa. Yritä linkittää tilisi uudelleen.
  • Nämä tilit on jo linkitetty. Olet jo linkittänyt tämän Salesforce-tilin Google Ads ‑tiliisi. Voit tarkistaa linkitetyt tilit näin:
    • Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon ja valitse Linkitetyt tilit.
  • Lisäämilläsi Salesforce-kirjautumistiedoilla ei ole enää pääsyä tälle tilille. Ilmoittamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla ei ole enää pääsyä tilille. Ota yhteyttä henkilöön, joka hoitaa yrityksesi Salesforce-tiliä.
  • Et ole linkittänyt Salesforce-tilejä. Et voi tuoda konversioita ennen tilien linkittämistä.
  • Salesforce-tililläsi ei ole tuotavia tapahtumia (liidin tiloja tai mahdollisuuden vaiheita). Lisää liidin tilat tai mahdollisuuden vaiheet Salesforce-tilillesi.

Tilitason virheet

• Tämän tilin linkitys on poistettu. Tarkista linkitetyt tilit. Olet poistanut tämän Salesforce-tilin linkityksen Google Ads ‑tililtäsi.
  • Sinulla ei ole enää tämän Salesforce‑tilin käyttöoikeutta. Ota yhteyttä Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojaan. Lisäämilläsi Salesforce-kirjautumistiedoilla ei ole enää pääsyä tilille. Ota yhteyttä henkilöön, joka hoitaa Salesforce-tiliäsi.
  • Tämä Google Ads ‑tili käyttää konversioseurantaa hallinnoijan tilin kautta. Linkitä Salesforce-tili kyseisen hallinnoijan tilin kautta. Jos tiliäsi hallinnoidaan hallinnoijan tilillä, jolla on käytössä MCC-tilin alainen konversioseuranta, sinun on linkitettävä Salesforce-tilisi hallinnoijan tilille, jotta voit seurata konversioita.
  • Ei määritetty. Olet linkittänyt tämän tilin mutta et ole vielä ottanut käyttöön konversiotapahtumia. Siksi konversioita ei tuoda.
  • Et voi tuoda liidikonversioita, koska sinulla ei ole pääsyä tarvittaviin Salesforce-kenttiin. Varmista Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalta, että sinulla on tarvittavien kenttien käyttöoikeudet. Huomaathan, että sinulta saattaa puuttua useiden kenttien pääsyoikeudet.
  • Et voi tuoda mahdollisuuskonversioita, koska sinulla ei ole pääsyä tarvittaviin Salesforce-kenttiin. Varmista Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalta, että sinulla on tarvittavien kenttien käyttöoikeudet. Huomaathan, että sinulta saattaa puuttua useiden kenttien pääsyoikeudet.
  • Et voi tuoda liidikonversioita, koska Salesforce-liideistä puuttuu GCLID-sarake. Lue lisää GCLID-kentän lisäämisestä Salesforce-liideihin.
  • Et voi tuoda mahdollisuuskonversioita, koska Salesforce-mahdollisuuksista puuttuu GCLID-sarake. Lue lisää GCLID-kentän lisäämisestä Salesforce-mahdollisuuksiin.
  • Et voi tuoda konversioita, koska sinulla ei ole pääsyä tarvittaviin Salesforce-kenttiin. Varmista Salesforce-tilisi järjestelmänvalvojalta, että sinulla on tarvittavien kenttien käyttöoikeudet. Huomaathan, että sinulta saattaa puuttua useiden kenttien pääsyoikeudet.
  • Tuonti epäonnistui. Korjaa seuraava virhe Salesforcessa ja yritä uudelleen. Näet Salesforcen virheilmoituksen. Kirjaudu Salesforce-tilillesi tai välitä virheilmoituksen tiedot tilin järjestelmänvalvojalle.

Yksittäisiin tapahtumiin liittyvät virheet

• Virstanpylvästä ei tuoda, koska Google Ads ‐konversiotapahtuma on poistettu. Ota konversiotapahtuma uudelleen käyttöön tai luo virstanpylväälle uusi konversiotapahtuma. Lue lisää konversiotapahtumien käyttöönotosta.
  • Virstanpylvästä ei tuoda, koska sitä ei enää ole Salesforcessa. Virstanpylväs on poistettu Salesforce-tililtä. Ota yhteyttä henkilöön, joka hoitaa yrityksesi Salesforce-tiliä. Huomaathan, ettet saa tätä virheilmoitusta, jos virstanpylväs on poistettu myyntiprosessista. Saat sen vain, jos virstanpylväs on poistettu Salesforcesta.

Aiheeseen liittyvä linkki