Løs problemer med import af Salesforce-konverteringer ved brug af den forældede integration med Salesforce

Bemærk! Hvis du oplever afbrydelser i planlagte uploads, f.eks. upload af konverteringer, men ikke kan se konverteringerne i rapporteringen i længere tid, kan det skyldes midlertidige problemer med din Salesforce-forekomst. Hvis du oplever dette problem gentagne gange, kan du tjekke, om der er nogen hændelser, som f.eks. tjenesteudfald eller funktionsforringelse, der påvirker din Salesforce-forekomst, på Trust.salesforce.com. Få flere oplysninger om, hvordan du identificerer din Salesforce-forekomst, ved at gå til Hjælp til Salesforce.

Der kan nogle gange opstå en fejl, når du knytter din Google Ads-konto til din Salesforce-konto, konfigurerer konverteringshandlinger eller importerer konverteringer. Se afsnittene nedenfor for at få oplysninger om, hvilke fejl der kan opstå, og hvordan du retter dem.

Hvis fejlen medfører, at der skal foretages ændringer på din Salesforce-konto, kan der gå op til 24 timer, før ændringerne afspejles i Google Ads. Hvis der bliver ved med at opstå fejl, efter at du har løst det aktuelle problem, skal du vente 24 timer eller fjerne tilknytningen mellem kontiene og derefter genetablere tilknytningen.

Fejl, der kan opstå ifm. tilknytning af dine konti eller konfiguration af konverteringssporing

• Vi kan ikke få adgang til din Salesforce-konto. Kontakt din Salesforce-kontoadministrator vedrørende nedenstående fejl. Denne fejl vises eksempelvis, hvis dine tilladelser (dit adgangsniveau) er blevet ændret, hvis du ikke har de fornødne tilladelser til Salesforce-kontoen, eller hvis der er opstået en midlertidig fejl på din Salesforce-konto. Fejloplysningerne fra Salesforce vises for at give dig nærmere oplysninger om fejlen. Log ind på din Salesforce-konto, eller kontakt en eventuel administrator af din Salesforce-konto for at give vedkommende oplysningerne fra fejlmeddelelsen.
  • Der opstod en Google Ads API-fejl. Prøv at tilknytte din konto igen.
  • Der er opstået en fejl i Google Ads API. Prøv at linke dine konti igen.
  • Disse konti er allerede tilknyttet. Du har allerede knyttet denne Salesforce-konto til din Google Ads-konto. Gør følgende for at gennemgå dine tilknyttede konti:
    • Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto og derefter på Tilknyttede konti.
  • Der er ikke længere adgang til denne konto med de indtastede Salesforce-loginoplysninger. Der er ikke længere adgang til kontoen med det brugernavn og den adgangskode, du har angivet. Kontakt den person, der administrerer Salesforce-kontoen for din virksomhed, for at få adgang.
  • Du har ikke tilknyttet nogen Salesforce-konti. Du kan ikke importere konverteringer, før du har tilknyttet dine konti.
  • Der er ingen hændelser (kundeemnestatusser eller mulighedstrin), der kan importeres fra din Salesforce-konto. Konfigurer kundeemnestatusser eller mulighedstrin på din Salesforce-konto.

Fejl på kontoniveau

• Linket til denne konto er fjernet. Se tilknyttede konti. Du har fjernet linket til denne Salesforce-konto fra din Google Ads-konto.
  • Du har ikke længere adgang til denne Salesforce-konto. Kontakt din Salesforce-administrator. Der er ikke længere adgang til kontoen med de indtastede Salesforce-loginoplysninger. Kontakt den person, der administrerer din Salesforce-konto, for at få adgang igen.
  • På denne Google Ads-konto bruges der konverteringssporing via en managerkonto. Tilknyt denne Salesforce-konto via din managerkonto. Hvis din konto administreres af en managerkonto, der bruger konverteringssporing på tværs af konti, skal du linke din Salesforce-konto til din managerkonto for at spore konverteringer.
  • Der er ikke foretaget konfiguration. Du har tilknyttet denne konto, men du har ikke oprettet og konfigureret konverteringshandlinger endnu, så der importeres ikke konverteringer.
  • Du kan ikke importere konverteringer for kundeemner, da du ikke har adgang til de obligatoriske Salesforce-felter. Kontakt din Salesforce-kontoadministrator for at sikre dig, at du har adgang til de obligatoriske felter. Bemærk! Der kan være flere felter, du ikke har adgang til.
  • Du kan ikke importere konverteringer for muligheder, da du ikke har adgang til de obligatoriske Salesforce-felter. Kontakt din Salesforce-kontoadministrator for at sikre dig, at du har adgang til de obligatoriske felter. Bemærk! Der kan være flere felter, du ikke har adgang til.
  • Du kan ikke importere konverteringer for kundeemner, da kolonnen GCLID for dine Salesforce-kundeemner mangler. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer feltet GCLID til dine Salesforce-muligheder.
  • Du kan ikke importere konverteringer for muligheder, da kolonnen GCLID for dine Salesforce-muligheder mangler. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer feltet GCLID til dine Salesforce-muligheder.
  • Du kan ikke importere konverteringer, da du ikke har adgang til de obligatoriske Salesforce-felter. Kontakt din Salesforce-kontoadministrator for at sikre dig, at du har adgang til de obligatoriske felter. Bemærk! Der kan være flere felter, du ikke har adgang til.
  • Importen mislykkedes. Ret nedenstående fejl fra Salesforce, og prøv igen. Der vises fejloplysninger fra Salesforce. Log ind på din Salesforce-konto, eller kontakt en eventuel administrator af din Salesforce-konto for at give vedkommende oplysningerne fra fejlmeddelelsen.

Fejl vedrørende individuelle hændelser

• Milepælen importeres ikke, da Google Ads-konverteringshandlingen er fjernet. Du skal enten ændre status for konverteringshandlingen til "Aktiveret" eller oprette en ny konverteringshandling for denne milepæl. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringshandlinger.
  • Milepælen importeres ikke, da den ikke længere findes i Salesforce. Milepælen er fjernet fra Salesforce-kontoen. Kontakt den person, der administrerer Salesforce-kontoen for din virksomhed. Bemærk! Denne fejl vises kun, hvis milepælen er slettet på Salesforce-kontoen, og altså ikke, hvis den bare er fjernet fra din salgsproces.

Relateret link