Konfigurer konverteringsbaserede kundelister

Konverteringsbaserede kundelister er en funktion, der gør det nemmere for dig at konfigurere Kundematch, i og med at du bare skal markere et afkrydsningsfelt under Google Ads-kontoindstillingerne. Når du har tilvalgt denne funktion, oprettes der automatisk målgruppesegmenter for hvert af de konverteringsmål, du har aktiveret udvidede konverteringer for. Hvis du tilvælger dette på kontoniveau, kan du nøjes med at angive data ét sted for at få funktionen anvendt på alle dine kampagner.

Sådan fungerer det

Udvidede konverteringer er en funktion, der kan gøre konverteringsmålingen mere præcis, i og med at hashkrypterede førstepartsdata, som brugerne har angivet på dit website, sendes til Google på en måde, som værner om brugerens privatliv. Få flere oplysninger om udvidede konverteringer.

Når du har konfigureret konverteringsbaserede kundelister, bliver de hashkrypterede brugergenererede data, som du har sendt til Google med henblik på måling af udvidede konverteringer, også brugt til oprettelse af en kundeliste. Når du har tilvalgt denne funktion, forenkles processen til måling og aktivering af førstepartsdata, da konverteringsbaserede målgruppelister automatisk er tilgængelige i Målgruppeadministrator.

I denne artikel beskrives fremgangsmåden til konfiguration af konverteringsbaserede kundelister.

Vigtigt! Konverteringsbaserede kundelister er kun tilgængelige, hvis udvidede konverteringer er aktiveret via tagbaserede implementeringer.

Fordele

• Hvis du implementerer udvidede konverteringer, kan du opnå mere præcis konverteringsmåling og mere effektiv budgivning.
  • Når du bruger konverteringsbaserede kundelister, sparer du tid på administration og opdatering af kundelister, da der automatisk oprettes lister ved brug af data, som du har sendt til Google med henblik på måling af udvidede konverteringer.
  • Når du bruger Kundematch, bliver Smart Bidding-funktionen mere effektiv, og du får mulighed for at bruge optimering med henblik på forlængelse af kundernes livscyklus, f.eks. via måltypen "Anskaffelse af nye kunder" i Performance Max-kampagner.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kontoindstillinger på rullemenuen.
  4. Vælg Konverteringsbaserede kundelister i sektionen "Kundematch".
  5. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér konverteringsbaserede kundelister".
  6. Klik på Gem.

Bemærk! Der bruges automatisk Kundematch-lister ifm. Smart Bidding.

Når du har konfigureret konverteringsbaserede kundelister, genereres der automatisk et målgruppesegment for hvert mål på oversigtssiden for kampagner med fokus på konverteringer i Målgruppeadministrator. Få flere oplysninger om Målgruppeadministrator.