Konfigurer dit skema for SKAdNetwork-konverteringsværdier

Efterhånden som branchen bevæger sig væk fra individuelle id'er, er der dukket flere former for måling op for iOS-appkampagner, herunder SKAdNetwork.

SKAdNetwork hjælper appannoncører med at måle deres annonceaktivitet, f.eks. eksponeringer, klik og appinstallationer, på et samlet niveau, og de er blevet stadig vigtigere for appannoncørerne, når de skal vurdere deres iOS-kampagnes effektivitet.

Vi anbefaler, at app-annoncører konfigurerer deres skema for SKAdNetwork-konverteringsværdier. Det er især vigtigt i forhold til at måle effektivitet af hændelser i appen og optimere dine kampagner mere effektivt til handlinger efter installation eller et mål for annonceafkast. Med dette skema kan du angive, hvilke hændelser i appen der er vigtige for din virksomhed.

Konfigurer dit skema til måling af hændelser i appen

I dag kan du konfigurere dit SKAdNetwork-konverteringsværdiskema til måling af hændelser i appen via Google Analytics 4, en Google-godkendt apptilskrivningspartner eller Google Ads API. Vi anbefaler på det kraftigste, at annoncører vælger ét sted at konfigurere deres skema for konverteringsværdi. Skemaer for konverteringsværdier, der er oprettet via Google Analytics 4, kan eksporteres ved hjælp af Admin API. Når du har konfigureret dit skema, skal det integreres med din Google Ads-konto med henblik på kampagneoptimering, som du kan læse mere om nedenfor.

Bemærk! Vi har planer om at introducere mulighed for at bruge dit SKAdNetwork-skema til at forbedre optimeringen af dine appkampagner for målpris pr. handling og mål-ROAS. Dette er i øjeblikket tilgængeligt i en begrænset betaversion.

Dit skema for SKAdNetwork-konverteringsværdier er meget specifikt for din virksomhed og app. Du skal sørge for, at de konverteringsværdifelter, du angiver i dit skema, repræsenterer de hændelser i appen, du planlægger at optimere dine appkampagner til, og at disse hændelser også er til stede som konverteringshændelser med budmulighed i dine Google Ads-konverteringsindstillinger.

Når du konfigurerer dit skema, har du med opdateringerne i version 4.0 af SKAdNetwork 3 forskellige målingsperioder, hvor der inkluderes 0-2 dage, 3-7 dage og 8-35 dage efter den første installation. Dette resulterer i 3 forskellige tilbagerapporteringer:

• Den første tilbagerapportering kan være en detaljeret eller generel konverteringsværdi. Disse detaljerede konverteringsværdier er et anonymiseret tal mellem 0 og 63.
  • I den anden og tredje tilbagerapportering får du kun generelle konverteringsværdier. En generel konverteringsværdi er en samling af definerede værdier, der er markeret som lav, medium eller høj. Du kan få flere oplysninger om dette nedenfor. Hvis tilbagerapporteringen ikke overholder de privatlivsgrænser, der er defineret af Apple, modtager du en "NULL"-værdi.

I forbindelse med disse 3 tilbagerapporteringer skal du overveje mængden og hyppigheden af de mest betydningsfulde hændelser for din virksomhed og kode dem i dit skema. Hændelser med større volumen og frekvens kan medføre flere konverteringsdata og færre null-værdier.

For apps med vigtige hændelser i appen, der sker efter de første 2 dage, er tilbagerapportering 2 og 3 vigtige opdateringer. Du skal dog være opmærksom på, at detaljerede konverteringsværdier ikke er tilgængelige i tilbagerapportering 2 og tilbagerapportering 3. Du kan derfor ikke modtage mere granulerede data end en generel konverteringsværdi i disse 2 nye vinduer.

SKAdNetwork version 4.0-opdateringer introducerer også et nyt koncept, "lockWindow", som giver appannoncører mulighed for at låse konverteringsperioden for deres tilbagerapporteringer. Du kan f.eks. låse vinduet for den anden tilbagerapportering når som helst mellem dag 3 og dag 7 i brugerens aktivitet. Hvis du ved, at dine mest værdifulde brugere findes på dag 5, kan du tilføje en "lås". Det betyder, at dine data for tilbagerapportering modtages den 5. dag i stedet for at vente til dag 7, og vi modtager dataene hurtigere for den pågældende konvertering. Dette er vigtigt for annoncører, som gerne vil optimere hurtigere og føler, at de ikke har brug for flere data efter den dag, hvor låsen anvendes.

Om generelle konverteringsværdier

Ud over flere tilbagerapporteringsperioder introducerer version 4.0-opdateringer til SKAdNetwork også nye, generelle konverteringsværdier til kampagnemåling for brugere af iOS 16 eller nyere. Generel konverteringsværdi er en ny type SKAdNetwork-konverteringsværdi, der kun kan repræsentere én ud af 3 angivne værdier, f.eks. lav, middel eller høj.

Generelle konverteringsværdier kan nu udfylde alle 3 af de opdaterede tilbagerapporteringsperioder for konverteringer i SKAdNetwork 4.0, afhængigt af det tilbagerapporteringsniveau, som Apple tildeler den pågældende konvertering. For iOS 16+- brugere kan generelle konverteringsværdier begynde at blive udfyldt i stedet for detaljerede konverteringsværdier eller "ikke tilgængelige" tilbagerapporteringer, der også kaldes NULL-tilbagerapporteringer.

Hvis du vil konfigurere generelle konverteringsværdier for SKAdNetwork, anbefaler vi følgende:

1. For det første skal du sørge for, at der oprettes hændelser med detaljerede konverteringsværdier i overensstemmelse med de optimale løsninger, der er beskrevet i sektionen ovenfor.
  2. Angiv den generelle konverteringsværdi for dine hændelser i appen i de 3 særskilte tilbagerapporteringsperioder. Bemærk, at hver periode kan have forskellige betegnelser. Konverteringshændelsen er den handling, du vil måle, f.eks. et køb eller en tilmelding. Den generelle konverteringsværdi er en brugerdefineret repræsentation af lav, middel eller høj for en given hændelse eller kombination af hændelser.

Google anbefaler, at du konfigurerer detaljerede og generelle konverteringsværdier til brug i relevante tilbagerapporteringsperioder.

Det kan du gøre i dag med Google Analytics 4, en Google-godkendt apptilskrivningspartner eller Google Ads API.

Overvejelser vedrørende udarbejdelse af konverteringsværdier for din virksomhed

Du skal inkludere de hændelser, som du vil optimere dine appkampagner til, i dit skema. Hver yderligere hændelse, du sporer, skal være til dine egne målingsformål. For hver hændelse i dit skema skal du sikre dig, at hændelsen har mere end 10 konverteringshændelser om dagen.

Overvej at starte fra begyndelsen af brugerens rejse og angive alle hændelser i appen fra den øvre tragt til den nedre tragt. Da SKAdNetwork kan måle kortsigtede konverteringer mere nøjagtigt, kan brug af tragten og optimering til hændelser inden for 3 dage efter installationen medføre øget effektivitet for iOS-kampagner.

Eksempel på tragt i appen

Dette diagram viser et eksempel på en konverteringstragt for hændelser i appen.

Dette diagram viser et eksempel på en konverteringstragt for hændelser i appen.

Gå efter at opnå omkring 50 installationer om dagen, og overvej at inkludere hyppige og effektive hændelser i dit skema, som du har planer om at byde på i dine appkampagner. Nedenfor er nogle eksempler på hændelser, du kan overveje at bruge:

• Gaming
  • Deltag i gruppe
  • Niveau op
  • Opslå score
  • Vælg indhold
  • Brug virtuel valuta
  • Begynd vejledning
  • Selvstudiet er slut
  • Oplåsning af præstation
  • Køb i appen
  • Finans
  • Tilmelding er fuldført
  • Indsendt kreditvurdering
  • Tilknytning af bankkonto
  • Verificeret check eller debitering
  • Første indbetaling
  • Klar til handel
  • Køb af aktier
  • Privatkunder
  • Generer kundeemne
  • Se vare
  • Se vareliste
  • Se søgeresultater
  • Refundering af køb
  • Føj til ønskeliste
  • Læg i kurv
  • Start betalingsprocessen
  • Tilføj betalingsoplysninger
  • e-handelskøb
  • Rejser
  • Søgning
  • Se søgeresultater
  • Se vare
  • Se vareliste
  • Føj til ønskeliste
  • Læg i kurv
  • Tilføj betalingsoplysninger
  • Start betalingsprocessen
  • e-handelskøb

• Integrer dit skema med Google Ads for at optimere kampagner

Når du har konfigureret dit skema for SKAdNetwork-konverteringsværdier, skal du integrere det med din Google Ads-konto for at optimere kampagner. Denne skemaintegration er i øjeblikket tilgængelig i en begrænset betaversion. Kontakt din kontomanager for at få flere oplysninger.

Sørg for, at du har indstillet dit skema for konverteringsværdi til den rette måletilstand, der er specifik for din apptilskrivningspartner.

Partner Tilstande
    Adjust Tilpasset
    Airbridge Omsætning, Hændelse og Antal ordrer gennemført
    AppsFlyer Tilpasset, Omsætning, Konvertering, Engagement, Afkodning
    Google Analytics 4 Tilpasset
    Branch Kundehændelsesalias, Omsætningsinterval
    Kochava Omsætning, Hændelse med højeste værdi, Engagement, Brugerrejse
    Singular Omsætning, Konverteringshændelser, Engagementstragt, Blandede modeller
    Tenjin Tilpasset

Tilknyt dine hændelser med Google Ads

Som nævnt giver vi i dag mulighed for at bruge dit SKAdNetwork-skema til at forbedre optimeringen af dine appkampagner med fokus på målpris pr. handling og mål-ROAS. Hvis du bruger en tredjeparts apptilskrivningspartner til indstillingen SKAdNetwork-konverteringsværdi, men budgivning på Google Analytics 4-hændelser i appen, er det meget vigtigt, at de navne på hændelser i appen, der er konfigureret via din partner, stemmer overens med din Google Analytics Fire hændelsesnavne i appen. Som en del af denne betaversion skal du angive en tilknytning af begge hændelsesnavne til dit kontoteam.

Denne tilknytning er vigtig, og Google kræver den, da dine hændelser kan have andre navngivningskonventioner. Du skal f.eks. sørge for, at hændelsen "in_app_purchase" i din tredjepartspartner-grænseflade svarer til "purchase_one" i Google Analytics 4. Hvis hændelserne ikke knyttes til hinanden, kan Google ikke afgøre, hvilke SKAdNetwork-konverteringsværdier der er knyttet til dine partnerhændelser og Google Analytics 4-hændelser, og vi kan derfor ikke kalibrere vores modeller effektivt.

Hvis du ikke er i denne betaversion, kan du stadig forberede dig på dette trin ved at have din tilknytning klar og ved at sikre, at alle dine hændelser, både i Google Analytics 4 og din apptilskrivningspartner, allerede er tilføjet som konverteringshændelser i Google Ads. Fremover vil Google Ads give dig mulighed for at kommunikere denne tilknytning til os.