Slik løser du det: Prisen på det nye kjøretøyet mangler (bare for produsenter)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du har lastet opp et biltilbud der attributtet for tilstand [condition] er angitt til «ny». Du mangler imidlertid en gyldig verdi for enten det obligatoriske attributtet «alt inkludert»-pris [vehicle_all_in_price] eller listepris [vehicle_msrp].

Derfor fungerer ikke tilbudet ditt som det skal.

Du kan løse dette problemet ved å laste opp tilbudet på nytt med den manglende informasjonen.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.
  4. Klikk på filterikonet Filter icon for å filtrere etter destinasjon, og velg Kjøretøyannonser.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen download file button ved siden av filterknappen (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk deretter på nedlastingsknappen download file button ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Legg til prisinformasjonen som mangler

Last opp et tilbud med minst ett av disse to attributtene:

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
Kontroller deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk: Det kan ta litt tid før endringen gjenspeiles på Diagnostikk-siden.