Kom i gang med Performance Max-kampanjer for reiser

Performance Max-kampanjer for reiser er den enkleste løsningen for resultatbaserte hotellannonsører som vil vise annonser i alle Google-tjenester. Med Performance Max-kampanjer for reiser kan du nå ut til potensielle hotellgjester og generere flere direktebestillinger fra all Google-beholdning og alle Googles annonseringskanaler gjennom ett enkelt oppsett. Dermed er det enkelt for annonsører å opprette eiendomsspesifikke elementgrupper og sikre best mulig resultater med Google Ads. Finn ut mer om Performance Max-kampanjer for reiser.

Før du kan opprette Performance Max-kampanjer for reiser, må du knytte en Google Ads-konto sammen med Hotel Center eller opprette en feed for hotelleiendommer i Google Ads.

Veiledning

Knytt Hotel Center sammen med Google Ads eller opprett en feed for hotelleiendommer i Google Ads

Hvis du tilknytter Hotel Center-feeden din, blir det enklere å fylle ut eiendomslister i kampanjer og fylle ut elementer. Dermed slipper du å legge til og søke etter eiendommer manuelt.

Før du tilknytter Hotel Center eller Google Ads:

• Inntil videre er tilknytning mellom Hotel Center og Performance Max-kampanjer for reiser begrenset til kontoer med maksimalt 100 hoteller. Hvis du har over 100 eiendommer i Hotel Center-kontoen din, kan du ikke bruke den tilknyttede Hotel Center-kontoen i Performance Max-kampanjer for reiser.
    • Hvis du har over 100 eiendommer du vil tilknytte fra Hotel Center-kontoen din, kan du bruke Google Hotel API.

Finn ut hvordan du knytter Hotel Center sammen med Google Ads

Opprett en feed for hotelleiendommer

Du kan opprette en feed for hotelleiendommer i Google Ads ved hjelp av hotellvelgeren eller Google Maps-nettadresser. I denne animasjonen ser du hvordan du kan legge til en feed for hotelleiendommer ved å bruke et kart i Google Ads-kontoen din.

Opprett en feed for hotelleiendommer med hotellvelgeren

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Bedriftsdata.
  3. Klikk på plussknappen Add på «Datafeeder»-siden, og klikk så på Feed for hotelleiendommer i rullegardinmenyen.
  4. Velg «Velg hoteller fra et kart» for å opprette en feed for hotelleiendommer.
  5. Klikk på Velg hoteller.
  6. Søk etter og velg de aktuelle hotellene.
  7. Skriv inn et navn i «Gi denne datafeeden et navn»-feltet.
  8. Klikk på Lagre.
  9. Klikk på Bruk når du har valgt alle eiendommene og gitt datafeeden et navn.
Merk: Når endringene er implementert, kan du gå tilbake og opprette en ny Performance Max-kampanje for reiser.

Denne animasjonen viser hvordan du oppretter feeder for hotelleiendommer ved å bruke de enkelte eiendommenes nettadresser på Google Maps.

Opprett en feed for hotelleiendommer ved hjelp av Google Maps-nettadresser

1. Last først ned feedmalen for hotelleiendommer (CSV).
  2. Fjern eksempelnettadressene fra malen.
  3. Søk etter hotellet du vil ha med i feeden, på Google Maps.
  4. Kopier den resulterende nettadressen (fra søkefeltet i nettleseren), og lim den inn i malen.
    • Merk: Sjekk at nettadressen faktisk tilhører det aktuelle hotellet. Navnet på dette hotellet (bare dette hotellet og ikke en liste over hoteller) skal vises til venstre.
  5. Gjenta trinn 3–4 for hvert hotell du vil ha med i feeden.
  6. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  7. Klikk på Bedriftsdata.
  8. Klikk på plussknappen Add på «Datafeeder»-siden, og klikk så på Feed for hotelleiendommer i rullegardinmenyen.
  9. Velg «Last opp en liste over hoteller».
  10. Åpne «Velg kilde»-rullegardinmenyen for å laste opp listen.
  11. Importer feeden til Google Regneark, ELLER last opp CSV-filen.
    • Slik bruker du Google Regneark som kilde:
      1. Importer CSV-filen til Google Regneark, og del den med partnerkontoen (vises i varselet).
      2. Klikk på Tilknytt et eksisterende Google-regneark, og sett inn linken i det eksisterende arket.
    • Alternativt kan du laste opp CSV-filen direkte via en av disse overføringsprotokollene: FTP, SFTP, HTTP eller HTTPS.
  12. Klikk på Bruk.