Aan de slag met Performance Max-campagnes voor reisdoelen

Performance Max-campagnes voor reisdoelen zijn de makkelijkste manier voor prestatiegebaseerde hoteladverteerders om advertenties te tonen op alle Google-services. Met Performance Max-campagnes voor reisdoelen kunt u met 1 eenvoudige instelling hotelgasten bereiken en meer rechtstreekse boekingen realiseren op het complete aanbod van advertentiekanalen en voorraad van Google. Daardoor kunnen adverteerders makkelijk accommodatiespecifieke componentengroepen maken en hun prestaties maximaliseren met Google Ads. Meer informatie over Performance Max-campagnes voor reisdoelen

Voordat u een Performance Max-campagne voor reisdoelen kunt maken, koppelt u eerst een Google Ads-account aan Hotel Center of maakt u een feed met hotelaccommodaties in Google Ads.

Instructies

Koppel Hotel Center en Google Ads of maak een feed met hotelaccommodaties in Google Ads

U kunt uw Hotel Center-feed koppelen om het makkelijker te maken lijsten met accommodaties in te vullen in een campagne en om componenten in te vullen. Zo hoeft u niet handmatig accommodaties toe te voegen en te zoeken.

Voordat u Hotel Center en Google Ads koppelt:

• Hotel Center-koppelingen voor Performance Max-campagnes voor reisdoelen zijn beperkt tot accounts met maximaal 100 hotels. Als uw Hotel Center-account meer dan 100 accommodaties heeft, kunt u het gekoppelde Hotel Center-account niet gebruiken in een Performance Max-campagne voor reisdoelen.
    • Als u meer dan 100 accommodaties wilt koppelen vanuit uw Hotel Center-account, gebruikt u de Google Hotel API.

Meer informatie over hoe u Hotel Center en Google Ads koppelt

Een feed met hotelaccommodaties maken

U kunt een feed met hotelaccommodaties maken in Google Ads met de hotelkiezer of Google Maps-URL's.Deze animatie laat zien hoe u een feed met hotelaccommodaties toevoegt door een kaart te gebruiken in uw Google Ads-account.

Een feed met hotelaccommodaties maken met de hotelkiezer

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik op Bedrijfsgegevens.
  3. Klik op de pagina Datafeeds op de plusknop Add en daarna op Feed met hotelaccommodaties in het dropdownmenu.
  4. Selecteer Hotels op een kaart kiezen om een feed met hotelaccommodaties te maken.
  5. Klik op Hotels kiezen.
  6. Zoek en selecteer uw hotels
  7. Geef een naam op in het veld Deze datafeed een naam geven.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Als u alle accommodaties heeft geselecteerd en de datafeed een naam heeft, klikt u op Toepassen.
Opmerking: Nadat u de wijzigingen heeft toegepast, kunt u teruggaan en een nieuwe Performance Max-campagne voor reisdoelen maken.

Deze animatie toont hoe u een feed voor hotelaccommodaties maakt met een Google Maps-URL voor elke accommodatie.

Een feed met hotelaccommodaties maken met Google Maps-URL's

1. Download eerst de feedtemplate voor hotelaccommodaties (csv).
  2. Verwijder de voorbeeld-URL's uit de template.
  3. Zoek met Google Maps naar het hotel dat u in de feed wilt opnemen.
  4. Kopieer de URL (in de zoekbalk van uw browser) en plak deze in de template.
    • Opmerking: Controleer of de URL de juiste is voor het hotel. De naam van het specifieke hotel (alleen dat hotel en niet een lijst met hotels) verschijnt aan de linkerkant.
  5. Herhaal stap 3 en 4 voor elk hotel dat u wilt opnemen in de feed.
  6. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  7. Klik op Bedrijfsgegevens.
  8. Klik op de pagina Datafeeds op de plusknop Add en dan in het dropdownmenu op Feed met hotelaccommodaties.
  9. Selecteer Een lijst met hotels uploaden.
  10. Open om uw lijst te uploaden het dropdownmenu Bron selecteren.
  11. Importeer uw feed in Google Spreadsheets OF upload het csv-bestand.
    • Zo gebruikt u Google Spreadsheets als bron:
      1. Importeer uw csv-bestand in Google Spreadsheets en deel het met het partneraccount (getoond in de waarschuwing).
      2. Klik op Een bestaande Google-spreadsheet koppelen en voeg de link naar de bestaande Google-spreadsheet in.
    • U kunt uw csv-bestand ook rechtstreeks uploaden met een van deze overdrachtsprotocollen: HTTP, HTTPS, FTP en SFTP.
  12. Klik op Toepassen.