Kom godt i gang med kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål er den nemmeste metode, resultatorienterede annoncører kan bruge til at vise annoncer for hoteller via alle Google-tjenester. Med kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål kan du nå ud til hotelgæster og generere flere direkte bookinger på tværs af hele Googles sortiment af annonceringskanaler og beholdning via én og samme enkle konfigurationsproces. Det gør det nemt for annoncører at oprette ejendomsspecifikke aktivgrupper og maksimere effektiviteten via Google Ads. Få flere oplysninger om kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål

Før du kan oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål, skal du knytte en Google Ads-konto til Hotel Center eller oprette et hotelejendomsfeed i Google Ads.

Vejledning

Knyt Hotel Center til Google Ads, eller opret et hotelejendomsfeed i Google Ads

Du kan tilknytte dit Hotel Center-feed for at gøre det lettere at udfylde ejendomslister i en kampagne og udfylde aktiver. Derved undgår du at skulle tilføje og søge efter ejendomme manuelt.

Før du tilknytter Hotel Center og Google Ads:

• Hotel Center-tilknytning for kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål er i øjeblikket begrænset til konti med maksimalt 100 hoteller. Hvis der er over 100 overnatningssteder på din Hotel Center-konto, kan du ikke længere bruge den tilknyttede Hotel Center-konto i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål.
    • Hvis du vil tilknytte over 100 ejendomme via din Hotel Center-konto, skal du bruge Google Hotel API.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilknytter Hotel Center og Google Ads

Opret et hotelejendomsfeed

Du kan oprette et hotelejendomsfeed i Google Ads ved hjælp af hotelvælgeren eller Google Maps-webadresser.Denne animation viser dig, hvordan du tilføjer et "hotelejendomsfeed" ved hjælp af et kort på din Google Ads-konto.

Opret et hotelejendomsfeed ved hjælp af hotelvælgeren

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på plusknappen Add på siden "Datafeeds" og derefter på Hotelejendomsfeed på rullemenuen.
  4. Vælg "Vælg hoteller på et kort" for at oprette et hotelejendomsfeed.
  5. Klik på Vælg hoteller.
  6. Søg efter og vælg de relevante hoteller.
  7. Angiv et navn i feltet "Navngiv dette datafeed".
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Anvend, når alle ejendomme er valgt og datafeedet er navngivet.
Bemærk! Når ændringerne er anvendt, kan du gå tilbage og oprette en ny kampagne af typen "Maksimal effektivitet" for rejsemål.

Denne animation viser dig, hvordan du opretter et hotelejendomsfeed ved hjælp af en Google Maps-webadresse for hver ejendom.

Opret et hotelejendomsfeed ved hjælp af Google Maps-webadresser

1. Start med at downloade skabelonen for hotelejendomsfeeds (CSV-fil).
  2. Fjern eksempelwebadresserne fra skabelonen.
  3. Søg efter det hotel, der skal inkluderes i feedet, i Google Maps.
  4. Kopiér webadressen (fra browserens søgefelt), og indsæt den i skabelonen.
    • Bemærk! Sørg for at tjekke, at webadressen er for det relevante hotel. Navnet på det specifikke hotel (kun hotellet og ikke en liste over hoteller) vises til venstre.
  5. Gentag trin 3 og 4 for hvert hotel, der skal inkluderes i feedet.
  6. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  7. Klik på Virksomhedsdata.
  8. Klik på plusknappen Add på siden "Datafeeds" og derefter på Hotelejendomsfeed på rullemenuen.
  9. Vælg "Upload en liste over hoteller".
  10. Åbn rullemenuen "Vælg kilde" for at uploade listen.
  11. Importér feedet i Google Sheets, ELLER upload CSV-filen.
    • Sådan bruger du Google Sheets som kilde:
      1. Importér CSV-filen i Google Sheets, og del den med partnerkontoen (den vises i advarselsnotifikationen).
      2. Klik på Tilknyt et allerede oprettet Google-regneark, og indsæt linket til det allerede oprettede regneark.
    • Alternativ: Upload CSV-filen direkte ved brug af en af følgende overførselsprotokoller: HTTP, HTTPS, FTP eller SFTP.
  12. Klik på Anvend.