Començar a utilitzar campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges ofereixen als anunciants d'hotel orientats al rendiment d'hotels la manera més senzilla de difondre anuncis en totes les propietats de Google. Amb les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges, podeu arribar als hostes dels hotels i generar més reserves directes en tot el ventall de canals publicitaris i tot l'inventari de Google amb una senzilla configuració. Això permet als anunciants crear fàcilment grups de recursos per a propietats concretes i maximitzar el rendiment amb Google Ads. Més informació sobre les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges

Per poder crear una campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges, primer heu d'enllaçar un compte de Google Ads a Hotel Center o crear un feed de propietats d'hotel a Google Ads.

Instruccions

Enllaçar Hotel Center i Google Ads o crear un feed de propietats d'hotel a Google Ads

Podeu enllaçar el feed de Hotel Center perquè us sigui més fàcil emplenar les llistes de propietats en una campanya, així com els recursos. D'aquesta manera, no haureu d'afegir ni cercar les propietats manualment.

Abans d'enllaçar Hotel Center i Google Ads:

• Actualment, l'enllaçament a Hotel Center per a les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges està limitat als comptes que tenen com a màxim 100 hotels. Si el vostre compte de Hotel Center té més de 100 propietats, no podreu utilitzar el compte de Hotel Center enllaçat en una campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges.
    • Si teniu més de 100 propietats que voleu enllaçar des del vostre compte de Hotel Center, utilitzeu l'API de Google Hotel.

Més informació sobre com es pot enllaçar Hotel Center i Google Ads

Crear un feed de propietats d'hotels

Podeu crear un feed de propietats d'hotels a Google Ads mitjançant el selector d'hotels o els URL de Google Maps.Aquesta animació mostra com podeu afegir un feed de propietats d'hotels mitjançant un mapa al compte de Google Ads.

Crear un feed de propietats d'hotels mitjançant el selector d'hotels

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. A la pàgina "Feeds de dades", feu clic al botó de més Add i, tot seguit, a les opcions del menú desplegable, feu clic a Feed de propietats d'hotels.
  4. Seleccioneu "Tria hotels en un mapa" per crear un feed de propietats d'hotels.
  5. Feu clic a Tria hotels.
  6. Cerqueu i seleccioneu els hotels.
  7. Introduïu un nom al camp "Poseu un nom a aquest feed de dades".
  8. Feu clic a Desa.
  9. Un cop hàgiu seleccionat totes les propietats i hàgiu posat un nom al feed de dades, feu clic a Aplica.
Nota: després d'aplicar els canvis, podeu tornar enrere i crear una campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges.

Aquesta animació us mostra com podeu crear un feed de propietats d'hotels utilitzant un URL de Google Maps per a cada propietat.

Crear un feed de propietats d'hotels mitjançant URL de Google Maps

1. Per començar, baixeu la plantilla de feed de propietats d'hotels (CSV).
  2. Traieu els URL d'exemple de la plantilla.
  3. Amb Google Maps, cerqueu l'hotel que voleu incloure al feed.
  4. Copieu l'URL resultant (de la barra de cerca del navegador) i enganxeu-lo a la plantilla.
    • Nota: comproveu que l'URL sigui el correcte per a l'hotel corresponent. A l'esquerra es mostra el nom de l'hotel concret (només l'hotel en qüestió i no una llista d'hotels).
  5. Repetiu els passos 3 i 4 per a cada hotel que vulgueu incloure al feed.
  6. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  7. Feu clic a Dades de l'empresa.
  8. A la pàgina "Feeds de dades", feu clic al botó de més Add i, tot seguit, a les opcions del menú desplegable, feu clic a Feed de propietats d'hotels.
  9. Seleccioneu "Penja una llista d'hotels".
  10. Obriu el menú desplegable "Seleccioneu la font" per penjar la llista.
  11. Importeu el feed a Fulls de càlcul de Google o pengeu el fitxer CSV.
    • Per utilitzar Fulls de càlcul de Google com a font:
      1. Importeu el fitxer CSV a Fulls de càlcul de Google i compartiu-lo amb el compte associat (es mostra a la notificació d'advertiment).
      2. Feu clic a Enllaça un full de càlcul de Google existent i, tot seguit, inseriu l'enllaç al full existent.
    • També podeu penjar el fitxer CSV directament fent servir un dels protocols de transferència següents: HTTP, HTTPS, FTP o SFTP.
  12. Feu clic a Aplica.