Legg til flere elementgrupper (hoteller) i Performance Max-kampanjer for reiser

Performance Max-kampanjer for reiser er den enkleste løsningen for resultatbaserte hotellannonsører som vil vise annonser i alle Google-tjenester. Med Performance Max-kampanjer for reiser kan du nå ut til potensielle hotellgjester og generere flere direktebestillinger fra all Google-beholdning og alle Googles annonseringskanaler gjennom ett enkelt oppsett. Finn ut mer om Performance Max-kampanjer for reiser.

Når du har opprettet en Performance Max-kampanje for reiser, har du tre alternativer hvis du vil legge til flere elementgrupper (hoteller) i kampanjen. Merk deg at du ikke kan bruke kopieringsfunksjonaliteten til å kopiere elementgrupper fra én Performance Max-kampanje for reiser til en annen.

Viktig
Hvis du allerede har knyttet en Hotel Center-konto sammen med Google Ads-kontoen din, kan du lese gjennom artikkelen om hvordan du legger til elementgrupper via Hotel Center, så du får lagt til de ønskede elementgruppene i kampanjen.
Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Legg til elementgrupper via Google Ads

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din, og klikk deretter på Bedriftsdata.
  2. Velg hotellfeeden du vil redigere, på Datafeeder-siden.
    • Merk: «Feed for hotelleiendommer» identifiserer datafeedene du har opprettet for Performance Max-kampanjer for reiser.
  3. Klikk på plussknappen Add, og velg blant de to alternativene nedenfor for å legge til eiendommer i en feed:
    • Last opp en liste over hoteller. Finn ut hvordan du laster opp lister
    • Velg hoteller fra et kart.
      • Søk etter et hotell basert på navn og sted.
      • Velg hotellet du vil legge til. Klikk på Lagre.
  4. Velg kampanjen som må oppdateres, i «Kampanjer som bruker denne datafeeden»-delen. Når du velger en kampanje, kommer du tilbake til Elementgrupper-siden for den valgte kampanjen.
    • Viktig: For at du også fremover skal kunne legge til elementgrupper via Google Ads, må du fullføre dette trinnet. De nye elementgruppene (hotellene) må legges til i kampanjene dine.
  5. Klikk enten på Opprett alle øverst i varslingspanelet eller på plusknappen Add.
    • Med «Opprett alle» fylles alle de nye elementgruppene ut automatisk, slik at du kan redigere dem ved behov.
    • Med plussknappen Add må du opprette de nye elementgruppene for eiendommer enkeltvis via «Tilknytt eiendom»-alternativet. Hvis det finnes flere nye elementgrupper, gjentar du dette trinnet til alle de nye elementgruppene er opprettet.
    • Merk: AI-løsningene fra Google velger automatisk et reisespesifikt målgruppesignal for hver nyopprettede elementgruppe. Disse målgruppene er oppkalt etter hotellet og vises når elementgruppene er opprettet.
  6. Klikk på Lagre.

Legg til elementgrupper via Hotel Center

Du kan også legge til hoteller via de tilknyttede Hotel Center-kontoene dine.

1. Klikk på Kontoinnstillinger i Hotel Center-kontoen din.
  2. Finn Google Ads-kontoen som datafeeden er tilknyttet, i «Google Ads-tilknytninger»-delen, og klikk på Administrer tilknytningen.
  3. Velg «Bare noen eiendommer», og last ned listen over de eksisterende eiendommene.
  4. Når du har lastet ned denne listen, kan du legge til nye eiendommer og laste opp den oppdaterte listen.
  5. Klikk på Send inn når den nye filen er lastet opp, og deretter på Oppdater.
  6. Etter oppdateringen kan du gå tilbake til Google Ads, velge Performance Max-kampanjen for reiser som bruker denne feeden, og følge trinn 5–6 under Legg til elementgrupper via Google Ads.

Finn ut hvordan du administrerer etablerte tilknytninger fra Hotel Center