Afegir grups de recursos addicionals (hotels) a una campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges

Les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges ofereixen als anunciants d'hotel orientats al rendiment d'hotels la manera més senzilla de difondre anuncis en totes les propietats de Google. Amb les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges, podeu arribar als hostes dels hotels i generar més reserves directes en tot el ventall de canals publicitaris i tot l'inventari de Google amb una senzilla configuració. Més informació sobre les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges

Després de crear una campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges, podeu triar entre tres opcions per afegir-hi grups de recursos addicionals (hotels): Tingueu present que no podeu utilitzar la funcionalitat de còpia per copiar grups de recursos d'una campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges en una altra.

Important
Si ja heu enllaçat un compte de Hotel Center al compte de Google Ads, reviseu la secció Afegir grups de recursos a través de Hotel Center per acabar d'afegir grups de recursos a la campanya.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Afegir grups de recursos a través de Google Ads

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon i, tot seguit, a Dades de l'empresa.
  2. A la pàgina "Feeds de dades", seleccioneu el feed de propietats d'hotels que voleu editar.
    • Nota: "Feed de propietats d'hotels" identifica els feeds de dades que heu creat per a les campanyes Màxim rendiment per a objectius de viatges.
  3. Feu clic al botó de més Add i, a continuació, trieu una de les dues opcions següents per afegir propietats a un feed:
  4. A la secció "Campanyes que utilitzen aquest feed de dades", seleccioneu la campanya que s'ha actualitzar. Quan seleccioneu una campanya, se us tornarà a dirigir a la pàgina "Grups de recursos" de la campanya seleccionada.
    • Important: per continuar afegint grups de recursos a través de Google Ads, assegureu-vos d'haver completat aquest pas. Els grups de recursos nous (hotels) s'han d'afegir a les campanyes.
  5. Feu clic a Crea-ho tot, al tauler de notificacions de la part superior, o bé al botó de més Add.
    • Amb "Crea-ho tot", s'emplenaran automàticament els grups de recursos nous perquè pugueu editar-los segons calgui.
    • Amb el botó de més Add, haureu de crear els nous grups de recursos de la propietat un per un mitjançant l'opció "Enllaça la propietat". Si hi ha diversos grups de recursos nous, repetiu aquest pas fins que s'hagin creat tots.
    • Nota: la IA de Google seleccionarà automàticament un senyal de públic específic per a viatges per a cada grup de recursos creat recentment. Aquests públics reben el nom de l'hotel i seran visibles un cop s'hagin creat els grups de recursos.
  6. Feu clic a Desa.

Afegir grups de recursos a través de Hotel Center

També podeu utilitzar els vostres comptes de Hotel Center enllaçats per afegir hotels a través de Hotel Center.

1. Al compte de Hotel Center, feu clic a Configuració del compte.
  2. A la secció "Enllaços de Google Ads", cerqueu el compte de Google Ads al qual està enllaçat el vostre feed de dades i feu clic a Gestiona l'enllaç.
  3. Seleccioneu "Només algunes propietats" i baixeu la llista de propietats existents.
  4. Un cop hàgiu baixat la llista de propietats, afegiu-n'hi de noves i pengeu la llista actualitzada.
  5. Feu clic a Envia quan s'hagi penjat el fitxer nou i feu clic a Actualitza.
  6. Després de fer l'actualització, torneu a Google Ads, seleccioneu la campanya Màxim rendiment per a objectius de viatges que utilitza aquest feed i seguiu els passos 5 i 6 de la secció Afegir grups de recursos a través de Google Ads.

Informació sobre com es pot gestionar una connexió establerta des de Hotel Center