Konverteringsverdier

Konfigurer samme verdi for hver konvertering

Angi konverteringsverdier i Google Ads, og vurder disse alternativene:

• Med regler for konverteringsverdier kan du oppgi tilleggsinformasjon om verdier som ikke allerede finnes i kontoen din, og optimalisere for disse verdiene i sanntid. Konverteringsverdiene justeres av de spesifikke reglene (f.eks. at verdien av brukere i Oslo skal økes med 20 %).
  • Hvis du måler potensielle salg, kan du bruke kalkulatoren for konverteringsverdier til å finne gjennomsnittsverdien av konverteringshandlingene dine, slik at du kan bruke en verdibasert budstrategi.
  • Vurder å spore flere kundehandlinger på nettstedet ved å opprette en ny konverteringshandling.

Hvis du har konfigurert sporing av konverteringer på nettstedet med en nettadresse, kan du bare bruke statiske verdier i brukergrensesnittet.

Angi en konverteringsverdi

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på + Ny konverteringshandling under Sammendrag.
  3. Velg Nettsted.
  4. Skriv inn nettstedsdomenet ditt, og klikk på Skann for å gjøre dette:
  5. Hvis du ser en liste over foreslåtte nettadresser, kan du klikke på Godta forslaget for å spore en av de foreslåtte nettadressene som en konvertering.
  6. For å legge til din egen nettadresse, klikk på Legg til en nettadresse.
    1. Velg det konverteringsmålet som best matcher nettadressen du vil spore som en konvertering.
    2. Velg det alternativet som samsvarer best med nettadressen (f.eks. www.mydomain.com/home).
      • Nettadressen er (f.eks. standard eller eksakt samsvar)
      • Nettadressen starter med (f.eks. www.mydomain.com)
      • Nettadressen inneholder (f.eks. mydomain.com/home)
    3. Skriv inn nettadressen til konverteringssiden på nettstedet (f.eks. en takkeside som vises etter at folk kjøper noe eller abonnerer på en tjeneste eller et nyhetsbrev).
    4. Klikk på Legg til.
  7. Klikk på Innstillinger.
  8. Ved siden av «Verdi» velger du hvordan du vil spore verdien av hver konvertering.
    1. Bruk samme verdi for hver konvertering. Angi hvor mye hver konvertering er verdt for bedriften. Standardverdien er den absolutte verdien 1. Hvis du bare selger én varetype til den samme prisen, kan du imidlertid angi kroneverdien.
    2. Når du konfigurerer konverteringshandlingen med kodefri sporing av konverteringer på nettsteder, kan du ikke konfigurere verdisporing med ulike verdier. Du kan bare legge til verdirapportering med ulike verdier i konverteringshandlingene på nettsteder som du har konfigurert med kodebiten for konverteringshendelser.
    3. Ikke bruk noen verdi for denne konverteringshandlingen (anbefales ikke).
  9. Klikk på Lagre og fortsett.

Endre konverteringsverdier

Du kan angi konverteringsverdier når du konfigurerer konverteringshandlinger. Hvis du vil endre verdien av en eksisterende konverteringshandling, kan du følge fremgangsmåten nedenfor. Du kan angi nye konverteringsverdier så ofte du vil. Husk at det bare er konverteringer som forekommer etter at endringen er implementert, som blir påvirket, og at det vanligvis tar et par timer før endringer trer i kraft.

Slik endrer du en konverteringsverdi:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen på delmenyen og så på Sammendrag.
  3. Klikk på navnet til konverteringshandlingen du vil endre.
  4. Klikk på Endre innstillingene.
  5. Under «Verdi» velger du hvordan du vil spore verdien disse konverteringene har for bedriften din.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Klikk på Ferdig.