Om Performance Max-eksperimenter på Eksperimenter-siden

Performance Max-eksperimenter er verktøy i Google Ads du kan bruke for å kjøre A/B-tester av ulike funksjoner, innstillinger og kampanjer, så du kan få enda bedre forretningsresultater. I eksperimenter kan du måle effekten du får av Performance Max-kampanjer.

På Eksperimenter-siden finnes det to typer eksperimenter.

Slik fungerer det

Når du oppretter et eksperiment, velger du kampanjer som skal være i henholdsvis kontroll- og testgruppen. Kampanjene i kontroll- og testgruppen blir vist i ulike beholdningsdeler som ikke overlapper med hverandre, basert på oppdelingen av trafikken du velger.

Linker til relatert innhold