Maksimitulokset-kokeilut Kokeilut-sivulla

Maksimitulokset-kokeilut ovat Google Adsin työkaluja, joiden avulla voit tehdä A/B-testejä eri ominaisuuksille, asetuksille ja kampanjoille parantaaksesi yrityksesi saamia tuloksia. Kokeilujen avulla voit mitata, miten Maksimitulokset-kampanjoiden käyttö parantaisi tuloksia.

Kokeilut-sivulla on kahdenlaisia kokeiluja:

• Maksimitulokset-parannuskokeilun avulla voit mitata, millaista parannusta tai lisähyötyä saisit käyttämällä Maksimitulokset-kampanjaa nykyisten Haku-, Video-, Discovery- ja Display-kampanjoidesi rinnalla. Katso ohjeet kokeilun luomiseen.
  • Vakiotyyppinen Shopping-kampanja vs. Maksimitulokset kampanja ‑kokeilun avulla voit vertailla samoja asetuksia sisältävien kampanjoiden tuloksia ja selvittää, kumpi niistä toimii paremmin. Katso ohjeet kokeilun luomiseen.

Näin se toimii

Kun luot kokeilun, valitset kampanjat vertailu- ja testiryhmään. Eri ryhmissä olevat kampanjat näkyvät inventaarin eri osissa valitsemasi liikenteen jaon perusteella.