Om eksperimenter med kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Eksperimenter med kampagner af typen "Maksimal effektivitet" er værktøjer i Google Ads, der giver dig mulighed for at foretage A/B-test af forskellige funktioner, indstillinger og kampagner med henblik på at opnå bedre resultater for din virksomhed. Du kan bruge eksperimenter som hjælp til at måle den konverteringsstigning, du opnår ved at bruge kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Der er 2 typer eksperimenter på siden Eksperimenter.

Sådan fungerer det

Når du opretter et eksperiment, vælger du de kampagner, der skal være i kontrol- og prøvegruppen. Kampagner i kontrol- og prøvegruppen leverer til en ikke-overlappende andel af beholdningen baseret på den trafikfordeling, som du har valgt.