Overvåg effektiviteten af et eksperiment til måling af konverteringsstigning

Når du har konfigureret et eksperiment til måling af konverteringsstigning, kan du overvåge dets effektivitet i Google Ads og finde ud af, om tilføjelse af videaktiver forbedrer effektiviteten af din appkampagne. På baggrund af eksperimentresultaterne kan du træffe en velovervejet beslutning om annoncemateriale og udvikling.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du overvåger og får indsigt i effektiviteten af et eksperiment til måling af konverteringsstigning.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Se effektiviteten af dit aktiv til appeksperiment

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. Klik på Eksperimenter i menuen "Eksperimenter".
  5. Find og klik på det appeksperiment, du vil tjekke effektiviteten for.
  6. Nu vises tabellen "Oversigt over aktiver til app" og en oversigt.
  7. Vælg enten "Anvend eksperiment" eller "Afslut eksperiment".

Hvad kan du se i oversigten?

Sammenligning af aktiver til app viser de datoer, hvor effektiviteten af dit aktiv til appeksperiment sammenlignes med den oprindelige kampagnes effektivitet. Her vises kun hele dage, der ligger inden for tidsrummet fra dit aktiv til app-eksperiments start- og slutdato og det datointerval, du har valgt for tabellen. Hvis der ikke er noget overlap, bruges de hele dage mellem dit aktiv til app-eksperiments start- og slutdatoer til "Effektivitetssammenligning".

Som standard vises effektivitetsdata for Klik, CTR, Eksponeringer, Pris og Alle konverteringer, men du kan vælge de effektivitets-metrics, du vil se, ved at klikke på menupil ud for navnet på den pågældende metric. Du kan vælge mellem følgende:

Fortolkning af dine resultater

1. Vi anbefaler, at ud ekskluderer de første 5 til 10 dage af eksperimentet fra resultaterne (ved hjælp af datovælgeren) for at undgå, at kampagnens læringsperiode påvirker metrics.
  2. Du har mulighed for at overvåge eksperimentresultaterne ved hjælp af de 3 konfidensniveauer (80 %, 85 %, 95 %).
  3. Hvis du har tilføjet flere videoaktiver i testkampagnen, kan du se effektiviteten for et enkelt videoaktiv i Google Ads-rapporteringen.

Tips!

1. Træf hurtigere beslutninger: Hvis dit eksperiment når et statistisk signifikant resultat, før eksperimentet er slut, kan du afslutte eksperimentet tidligere.
  2. Vælg vinderen med retningsbestemte resultater: Hvis du har tilføjet flere videoaktiver i en testkampagne, kan du vælge det mest effektive videoaktiv ved hjælp af Google Ads-rapportering, hvis du er tryg ved at bruge retningsbestemte resultater.
  3. Reager på resultaterne: Hvis eksperimentresultaterne er statistisk signifikante eller retningsbestemt positive, kan du promovere videoaktiverne i din testkampagne over for din basiskampagne for at opnå størst mulig effektivitet.
  4. Skaler læringen og effekten: Hvis du opdager, at visse videoaktiver øger din appkampagnes effektivitet via eksperimenter, kan du overveje at promovere disse aktiver i dine øvrige relevante appkampagner og bruge disse aktiver som en hjælp i forbindelse med udviklingen for fremtidige videoaktiver.
  5. Undersøg usikre resultater: Hvis der er problemer, som forhindrer, at de testede videoaktiver får nok trafik (f.eks. hvis budgettet er begrænset under oprettelsen af eksperimentet), kan du overveje at løse disse problemer og eksperimentere igen.