Supervisar el rendiment d'un experiment d'augment d'aplicació

Després de configurar un experiment d'augment d'aplicació, podeu supervisar-ne el rendiment a Google Ads i veure si afegint recursos de vídeo millorau el rendiment de la campanya d'aplicacions. Amb els resultats de l'experiment, podeu prendre una decisió fonamentada sobre la decisió i el desenvolupament de les creativitats.

Aquest article explica com es pot supervisar i interpretar el rendiment d'un experiment d'augment d'aplicació.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Veure el rendiment d'un experiment de recurs d'aplicació

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. Al menú "Experiments", feu clic a Experiments.
  5. Cerqueu l'experiment d'aplicació del qual voleu comprovar el rendiment i feu-hi clic.
  6. Ara, es mostra la taula "Resum de l'experiment de recurs d'aplicació" i un gràfic de resultats.
  7. Podeu triar entre les opcions "Aplica l'experiment" i "Finalitza l'experiment".

Què es mostra al gràfic de resultats

La comparació de recursos d'aplicació mostra les dates que s'utilitzen per comparar el rendiment de l'experiment de recurs d'aplicació amb el de la campanya original. Només hi figuren els dies sencers que hi hagi entre les dates d'inici i de finalització de l'experiment de recurs d'aplicació i l'interval de dates que hàgiu seleccionat a la taula que hi ha més avall. Si no se superposen, aquests dies sencers s'utilitzen a "Comparació del rendiment".

De manera predeterminada, tindreu dades de rendiment de "Clics", "CTR" (ràtio de clics d'entrada), "Cost", "Impressions" i "Totes les conversions", però podeu seleccionar les mètriques de rendiment que voleu veure fent clic a la fletxa avall que hi ha al costat del nom de la mètrica. Podreu triar les mètriques que vulgueu d'entre les següents:

Interpretar els resultats

1. Us recomanem que excloeu els primers 5-10 dies de l'experiment dels resultats (mitjançant el selector de dates) per evitar que el període d'aprenentatge de la campanya influeixi en les mètriques.
  2. Teniu l'opció de supevisar els resultats de l'experiment mitjançant els tres nivells de confiança (80%, 85% i 95%).
  3. Si heu afegit diversos recursos de vídeo a la campanya de prova, podeu consultar el rendiment d'un sol recurs de vídeo als informes de Google Ads.

Consells

1. Preneu decisions més ràpidament: si l'experiment arriba a un resultat estadísticament significatiu abans que finalitzi, podeu finalitzar-lo abans.
  2. Trieu la millor opció amb resultats orientatius: si heu afegit diversos recursos de vídeo en una campanya de prova, podeu triar el recurs de vídeo que tingui un millor rendiment mitjançant els informes de Google Ads, si us sembla bé obtenir resultats orientatius.
  3. Actueu d'acord amb els resultats: si els resultats de l'experiment són estadísticament significatius o positius en un marc orientatiu, podeu promocionar els recursos de vídeo de la campanya de prova a la campanya base per maximitzar el rendiment.
  4. Amplieu l'aprenentatge i l'impacte: si descobriu que afegir determinats recursos de vídeo millora el rendiment de la campanya d'aplicacions mitjançant experiments, us recomanem que els promocioneu a la resta de campanyes d'aplicacions rellevants i els feu servir per fonamentar el desenvolupament dels recursos de vídeo futurs.
  5. Investigueu els resultats no concloents: si hi ha problemes que impedeixen que els recursos de vídeo provats obtinguin prou trànsit (per exemple, si es marca un pressupost limitat durant la creació de l'experiment), us recomanem que els corregiu i que repetiu l'experiment.