Beskyt din Google Ads-konto: Optimale løsninger

Tjek, hvem der har adgang til din Google Ads-konto

Du bør jævnligt tjekke brugeradgang og -tilladelser på alle dine Google Ads-konti.

Tjek for uautoriserede ændringer

Log ind på din Google Ads-konto med jævne mellemrum for at tjekke for uventet eller uautoriseret aktivitet, f.eks. i form af ændringer af dine annoncer eller dit budget. Hvis du har mistanke om, at nogen har fået adgang til dine faktureringsoplysninger, skal du også tjekke dine bankkonto- eller kreditkortudtog for uautoriseret aktivitet. Rapportér eventuel uautoriseret Google Ads-aktivitet.

Fjern inaktive brugere

Fjern adgangstilladelsen for brugere, som ikke længere er ansat hos din virksomhed eller ikke længere arbejder med din Google Ads-konto. Hvis du ikke fjerner disse inaktive brugere, har de stadig mulighed for at logge ind på din konto og foretage ændringer. Få oplysninger om, hvordan du fjerner brugere fra din konto.

Lad ikke flere brugere benytte de samme loginoplysninger

Hvis flere personer skal bruge din Google Ads-konto, må de ikke benytte samme brugernavn og adgangskode. Giv i stedet hver enkelt person adgang til Google Ads-kontoen via vedkommendes individuelle Google-konto. Hver Google-konto kan have direkte adgang til op til 20 Google Ads-konti. Hvis du administrerer flere Google Ads-konti, er en managerkonto muligvis en mere oplagt mulighed for dig. Hvis du vælger denne mulighed, kan du give forskellige brugere adgang til managerkontoen og flere forskellige konti via managerkontoen.

Tildel hver bruger det laveste påkrævede adgangsniveau

Når du sender en invitation til en ny bruger, får vedkommende tildelt et bestemt adgangsniveau. Ved hjælp af forskellige adgangsniveauer kan du vælge, hvilke opgaver og funktioner brugerne skal have adgang til. Eksempelvis kan brugere med administratoradgang sende nye brugere en invitation til at få adgang til at foretage ændringer på kontoen, men brugere med standardadgang har ikke mulighed for at gøre dette. Du kan også vælge adgangstilladelsen "Skrivebeskyttet " eller "Kun mail" for brugere, som ikke behøver at foretage ændringer på din konto. Få flere oplysninger om adgangsniveauer på din Google Ads-konto.

Gennemgå relaterede managerkonti

Hvis du har kundekonti, der er underordnet en managerkonto, kan du på fanen "Relaterede managerkonti" tjekke, om de er knyttet til managerkonti uden for dit MCC-hierarki. Få flere oplysninger om fanen Relaterede managerkonti.