Protegir un compte de Google Ads: pràctiques recomanades

Revisar qui té accés a un compte de Google Ads

Comproveu regularment els permisos i l’accés d'usuari en tots els vostres comptes de Google Ads.

Comprovar si s'ha produït algun canvi no autoritzat

Inicieu la sessió al vostre compte de Google Ads periòdicament per comprovar si hi ha hagut activitats inesperades o no autoritzades, com ara canvis als anuncis o al pressupost. Si creieu que algú pot haver accedit a la vostra informació de facturació, comproveu si hi ha activitat no autoritzada als extractes bancaris o de la targeta de crèdit. Informeu de l'activitat no autoritzada que s'hagi produït a Google Ads.

Treure els usuaris inactius

Retireu l'accés als usuaris que hagin marxat de la vostra empresa o que ja no treballin amb el vostre compte de Google Ads. Si no ho feu, podran continuar iniciant la sessió al compte i fer-hi canvis. Obteniu més informació sobre com podeu treure usuaris del vostre compte.

Evitar compartir les credencials d'inici de sessió amb diversos usuaris

Si moltes persones han d'utilitzar el vostre compte de Google Ads, no els assigneu el mateix nom d'usuari i la mateixa contrasenya. En lloc d'això, concediu accés a cada persona al compte de Google Ads mitjançant el seu Compte de Google individual. Cada Compte de Google pot tenir accés directe a un màxim de 20 comptes de Google Ads. Tingueu present també que, si gestioneu diversos comptes de Google Ads, utilitzar un compte de gestor us pot resultar una opció millor. D'aquesta manera, podeu donar accés a diferents usuaris al compte de gestor i permetre'ls accedir a diversos comptes des d'aquest únic compte.

Concedir l'accés mínim necessari a cada usuari

Quan convideu un usuari nou, se li assigna un nivell d'accés concret. Amb diferents nivells d'accés, podeu concedir als usuaris accés selectiu a diverses tasques i funcions. Per exemple, els usuaris amb accés administratiu poden convidar usuaris nous al compte perquè hi facin canvis, cosa que no poden fer els usuaris amb accés estàndard. De la mateixa manera, podeu concedir un accés "només de lectura" o "només correu electrònic" als usuaris que no hagin de fer cap canvi al compte. Obteniu més informació sobre els nivells d'accés al vostre compte de Google Ads.

Reviseu els comptes de gestor relacionats

Si teniu comptes de client en un compte de gestor, podeu comprovar si estan enllaçats a algun gestor fora de la jerarquia d'El meu centre de clients (MCC) a la pestanya "Gestors relacionats". Obteniu més informació sobre la pestanya "Gestors relacionats".

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda