Sobre les campanyes de viatges de Coses a fer

Abans de començar

Per participar en les campanyes de viatges de Coses a fer, haureu de proporcionar la informació del producte a través d'un feed de productes del Centre de Coses a fer. El feed de productes és la manera principal de proporcionar a Google el contingut de les activitats que voleu mostrar a Google. Obteniu més informació sobre com podeu treballar amb un dels partners de connectivitat aprovats de Google o crear el vostre propi feed de productes de Coses a fer emplenant el nostre formulari d'entrada de partners i seguint les directrius de la guia per a desenvolupadors per integrar el feed un cop s'hagi aprovat.

Després de configurar el feed per a Coses a fer, podeu connectar el contingut de les activitats a un compte de Google Ads per publicar campanyes de Coses a fer i gestionar el pressupost, les campanyes, els grups d'anuncis, les ofertes i els informes.

Instruccions

Pas 1. Enllaceu els comptes del Centre de Coses a fer i de Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per enllaçar els comptes del Centre de Coses a fer i de Google Ads. Els passos són diferents si sou gestor o usuari del vostre compte del Centre de Coses a fer.

Si gestioneu el compte del Centre de Coses a fer

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A la secció "De Google", seleccioneu Centre de Coses a fer a la llista.
  4. Introduïu l'identificador del compte del Centre de Coses a fer per triar el feed al qual voleu connectar-lo. Podeu trobar l'identificador al Centre de Coses a fer, a "Configuració del compte".
  5. Torneu a la pàgina Configuració del compte del Centre de Coses a fer i, a la targeta "Enllaça el compte", feu clic a Aprova per aprovar l'enllaç dels comptes.
  6. A la taula "Enllaç a Google Ads", cerqueu la columna "Acció" i feu clic a Revisa la sol·licitud d'enllaç.
    • Si seleccioneu "Totes les propietats" (opció predeterminada), tindreu l'opció de baixar un fitxer CSV amb els identificadors de producte associats.
      1. Baixeu el fitxer i feu clic a Desa.

Aquesta imatge mostra com podeu seleccionar totes les activitats en revisar una sol·licitud per enllaçar comptes a Google Ads.

• També podeu seleccionar Només algunes propietats i penjar un fitxer CSV amb una llista d'identificadors de producte.
    Nota: les activitats enllaçades poden tardar fins a 24 hores a mostrar-se a Google Ads per als anunciants que enllacen parcialment un feed.
    1. Pengeu el fitxer i feu clic a Desa.
    2. Tingueu present el següent:
      • Després d'analitzar el fitxer, es mostrarà el nombre d'identificadors i s'activarà el botó d'enviament.
      • Qualsevol error important d'anàlisi de CSV es mostrarà en penjar el fitxer. Els identificadors de producte no reconeguts es desaran per si més endavant es troben coincidències amb el producte o per si el producte s'afegeix.

Aquesta imatge mostra com podeu seleccionar només algunes activitats en revisar una sol·licitud per enllaçar comptes a Google Ads.

Aquesta imatge mostra com podeu penjar una llista d'activitats en revisar una sol·licitud per enllaçar comptes a Google Ads.

1. A la taula, veureu que l'estat ara és "Gestiona l'enllaç".

Si no gestioneu el compte del Centre de Coses a fer

1. Demaneu al vostre partner de connectivitat que us proporcioni el seu identificador del compte del Centre de Coses a fer. Pot trobar aquesta informació a la secció "Configuració del compte" del Centre de Coses a fer.
  2. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  3. Feu clic a Comptes enllaçats.
  4. A la secció "De Google", seleccioneu Centre de Coses a fer a la llista.
  5. Introduïu l'identificador del compte del Centre de Coses a fer per triar el feed al qual voleu connectar-lo.
    A fi de completar el procés d'enllaçament, el proveïdor de connectivitat ha de seguir els passos que s'indiquen a continuació per revisar i acceptar la sol·licitud al seu compte del Centre de TTD.
  6. Accediu a la pàgina "Configuració del compte" del Centre de Coses a fer.
  7. A la taula "Enllaç a Google Ads", cerqueu la columna "Acció" i feu clic a Revisa la sol·licitud d'enllaç.
    1. Si seleccioneu "Totes les propietats" (opció predeterminada), tindreu l'opció de baixar un fitxer CSV amb els identificadors de producte associats.
      1. Baixeu el fitxer i feu clic a Desa.

Aquesta imatge mostra com podeu seleccionar totes les activitats en revisar una sol·licitud per enllaçar comptes a Google Ads.

• També podeu seleccionar "Només algunes propietats" i penjar un fitxer CSV amb una llista d'identificadors de producte.
    Nota: les activitats enllaçades poden tardar fins a 24 hores a mostrar-se a Google Ads per als anunciants que enllacen parcialment un feed.
    1. Pengeu el fitxer i feu clic a Desa.
      • Després d'analitzar el fitxer, es mostrarà el nombre d'identificadors i s'activarà el botó d'enviament.
      • Qualsevol error important d'anàlisi de CSV es mostrarà en penjar el fitxer. Els identificadors de producte no reconeguts es desaran per si més endavant es troben coincidències amb el producte o per si el producte s'afegeix.

Aquesta imatge mostra com podeu seleccionar només algunes activitats en revisar una sol·licitud per enllaçar comptes a Google Ads.

Aquesta imatge mostra com podeu penjar una llista d'activitats en revisar una sol·licitud per enllaçar comptes a Google Ads.

1. A la taula, veureu que l'estat ara és "Gestiona l'enllaç".

Pas 2. Creeu una campanya de viatges

Un cop hàgiu enllaçat els comptes de Coses a fer i de Google Ads, seguiu aquests passos per crear una campanya de viatges nova:

An animation that shows how to create a travel campaign and choose your campaign goal in your Google Ads account.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. A la pàgina d'inici "Campanyes", feu clic al botó de més de color blau i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova al menú desplegable per crear una campanya nova.
  5. Seleccioneu Crea una campanya sense un objectiu concret com a objectiu general de la campanya.
  6. Trieu la targeta Campanyes de viatges.
  7. A la secció "Trieu els serveis que voleu anunciar", marqueu la casella "Activitats", seleccioneu un dels vostres feeds enllaçats i feu clic a Continua An animation that shows the campaign settings section when creating a new travel campaign in your Google Ads account. .
  8. Trieu un nom per a la campanya de viatges nova.
  9. Definiu el pressupost, seleccioneu l'estratègia d'ofertes i, tot seguit, feu clic a Desa i continua.
Nota: actualment, la maximització del valor de conversió és l'única estratègia d'ofertes disponible per a les campanyes de viatges. A més, cal assignar un percentatge al retorn de la inversió en publicitat (ROAS) objectiu. Obteniu més informació sobre les ofertes de ROAS objectiu.
  1. A la pàgina "Configuració d'objectiu":
    1. Seleccioneu per quines ubicacions voleu segmentar.
    2. Trieu les dates d'inici i de finalització de la campanya.
    3. Assegureu-vos que les opcions de configuració "Xarxa" i "Dispositius" no estiguin seleccionades.
  2. Feu clic a Desa i continua. An animation that shows the section to set up your ad group when creating a new travel campaign in your Google Ads account.
  3. Trieu un nom per al grup d'anuncis.
  4. Feu clic a Desa i continua.
  5. Creeu el grup d'activitat per al grup d'anuncis creat.

Nota:

1. Les campanyes de viatges us permeten agrupar les activitats connectades segons uns criteris determinats. Totes les activitats del feed que coincideixin amb els criteris s'inclouran al grup d'activitat de manera predeterminada:
    • País o territori d'activitat
      • Regió d'activitat
      • Ciutat de l'activitat
    • Identificador d'activitat
    • Puntuació dels usuaris
  2. Els anuncis només se segmentaran per les activitats d'un grup d'activitat inclòs.

Per crear grups d'activitat, seguiu aquests passos:

1. A la columna Grup d'activitat, passeu el cursor per sobre del botó de més plus que hi ha al costat de Tota la resta a "Totes les activitats" per afegir subdivisions, feu-hi clic i seleccioneu les activitats del feed connectat.
  2. Trieu els criteris de subdivisió al menú desplegable.
  3. A la llista, seleccioneu les activitats que vulgueu anunciar.
  4. Un cop hàgiu seleccionat les activitats, feu clic a Continua per editar les ofertes i, a continuació, Desa.
  5. A la cel·la que hi ha al costat dels criteris de subdivisió, hi dirà "Exclòs". Per tal que les activitats es puguin segmentar per anuncis, passeu el cursor per sobre de la icona de llapis Edit que hi ha al costat de l'estat Exclòs, feu-hi clic, seleccioneu "Automàtic" i feu clic a Desa.
    • Podeu ometre aquest pas i revisar els detalls importants que hi ha a continuació si teniu previst subdividir-lo per regió de l'activitat o per ciutat de l'activitat.

Important: si heu seleccionat el país o territori d'activitat com a subdivisió i voleu subdividir el grup d'activitat per regió o ciutat d'activitat, seguiu aquests passos:

• Per subdividir per regió, passeu el cursor per sobre del botó de més plus que hi ha al costat del país o territori que heu seleccionat originalment, feu-hi clic, seleccioneu una o més regions de la llista per restringir el grup d'activitat a les activitats d'aquestes regions, feu clic a Continua per editar les ofertes i, tot seguit, seleccioneu Desa.
  • Si voleu subdividir encara més el grup d'activitat, passeu el cursor per sobre del botó de més plus que hi ha al costat de la regió d'activitat que acabeu d'afegir, feu-hi clic, seleccioneu la ciutat de l'activitat i deseu-la com s'esmenta al paràgraf anterior.
  • Quan s'hagin desat el país o territori, la regió o la ciutat d'activitat, haureu d'incloure les activitats per difondre anuncis. Si només voleu incloure una de les subdivisions d'activitat, passeu el cursor per sobre de la icona de llapis Edit que hi ha al costat de l'estat de la subdivisió Exclòs, feu-hi clic i seleccioneu "Automàtic" perquè el grup d'activitat es difongui com a anunci.

Ja heu creat la campanya de viatges correctament. Podeu tornar per editar la campanya en qualsevol moment. Obteniu més informació sobre com podeu editar la configuració de la campanya.

Pas 3. Poseu en pausa les campanyes de Coses a fer existents

Si s'està fent la migració, assegureu-vos de posar en pausa les campanyes de Coses a fer existents després d'activar la nova campanya de viatges. Obteniu més informació sobre com podeu activar, posar en pausa o treure una campanya.

Límits de compte

Campanyes de viatges de Coses a fer

Tot seguit s'indiquen els límits que s'apliquen a les campanyes de viatges de Coses a fer. Totes les entitats actives i en pausa es comptabilitzen per a aquests límits de compte.

• 10 comptes de Google Ads enllaçats per compte de Coses a fer
  • 5.000 campanyes per cada compte del Centre de Coses a fer
  • 10.000 campanyes de viatges per compte de Google Ads
  • 20.000 grups d'anuncis per campanya de viatges
  • 20.000 grups d'activitat per grup d'anuncis