Om Klippeværktøj til videoer

Klippeværktøj til videoer er et værktøj til produktion af videoannoncer, som hjælper dig med at oprette kortere varianter af dine længere videoaktiver i tilpassede annoncelængder, som f.eks. bumperannoncer på 6 sekunder, annoncer på 10 og 15 sekunder, der kan springes over, og annoncer på 15 sekunder, der ikke kan springes over. Klippeværktøj til videoer bruger Googles AI til at forenkle processen til fremstilling af bumperannoncer ved at identificere de vigtigste billeder i en lang annonce og omdanne dem til videoer, der er beskåret. Det har også enkle redigeringsfunktioner, der giver dig for at redigere det endelige resultat.

I denne artikel kan du læse om, hvad Klippeværktøj til videoer er, fordelene ved at bruge det, og hvordan det fungerer.

Fordele

• Spar tid og ressourcer: Klippeværktøj til videoer er et enkelt og brugervenligt selvbetjeningsværktøj, der hjælper dig med at oprette kortere varianter af dine længere videoannoncer på få minutter.
  • Inspiration til nye annoncekoncepter: Det kan være udgangspunktet ved udvikling af tilpassede annoncelængder sammen med dit kreative team eller dine bureaupartnere.
  • Opret fængende kampagner: Du kan nemt oprette en række videoannonceformater i dine kampagner for at engagere din målgruppe på forskellige måder.

Sådan fungerer det

Her er en nem guide til, hvordan du får adgang til og bruger Klippeværktøj til videoer.

Tip! Tjek, om din YouTube-kanal er knyttet til din Google Ads. Få flere oplysninger om produkttilknytning: Knyt YouTube-kanaler til Google Ads-konti.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktivsamling.
  4. Klik på + Ny.
  5. Hold markøren over "Video", og klik derefter på Klippeværktøj til videoer.
  6. På kortet "Vælg en video" kan du søge efter en video eller angive webadressen fra et af følgende:
    • YouTube
    • Videoer, du har oprettet i Google Ads
      • Bemærk!: Din kildevideo skal have en varighed på mellem 7 og 300 sekunder.
  7. Du får vist en forhåndsvisning af din valgte video.
  8. Klik på Generér videoer.
  9. Klippeværktøj til videoer opretter automatisk op til 4 klippede videoer, som vises på kortet "Klippede videoer".
  10. Hvis du vil se en forhåndsvisning af dine klippede videoer, skal du vælge en video og trykke på Afspil.
  11. Hvis du vil slette dine klippede videoer, skal du vælge videoen og klikke på ikonet med papirkurven .
  12. Hvis du vil foretage mindre ændringer af dine klippede videoer, skal du vælge en video og derefter klikke på blyantikonet Rediger. Når du redigerer, kan du gøre følgende:
    • Tilpasse, hvilke segmenter der er med i den endelige video, på en af 2 måder:
      • Angive tidsstemplerne for segmenterne
      • Trække segmenterne i videolaget.
    • Vælg op til 2 segmenter i den oprindelige video.
    • Klik på Opdater forhåndsvisning for at gennemgå dine ændringer.
  13. Klik på Opdater video for at gemme dine ændringer.
  14. Når du har redigeret eller slettet dine klippede videoer, skal du klikke på Upload klippede videoer for at uploade dem til YouTube.
    • Bemærk! Dine klippede videoer skal uploades til YouTube, før de kan bruges i en kampagne.
  15. Vælg den YouTube-kanal, hvor du vil uploade dine klippede videoer:
    • Din kanal til lagring af videoannoncer, som er oprettet af YouTube
    • Din egen kanal
  16. Klik på Upload videoer.
    • Bemærk! Du kan finde og administrere dine klippede videoer i "Aktivsamling".
  17. Når du har uploadet dine klippede videoer, skal du klikke på Opret kampagne på den klippede video, du vil bruge i en kampagne.
Bemærk! Gemte klippede videoer Klippeværktøj til videoer kan deles i form af en YouTube-webadresse, og de kan ikke redigeres mere.

Tilføj anbefaling om bumperannoncer

Denne funktion forenkler, hvordan annoncører føjer bumperannoncer til deres eksisterende kampagner af typen "Video – rækkevidde" eller appkampagner med fokus på installationer. Googles AI anbefaler dele af videoer, der kun kræver meget lidt eller slet ingen redigering for at oprette bumpere. Derefter kan du enten bruge klippeværktøj til videoer til hurtigt at oprette en bumper ud fra en eksisterende video eller uploade din egen bumper.

Du kan finde anbefalingen om at tilføje bumperannoncer på:

• Startside for anbefalinger
  • Oversigtsside
  • Notifikationer

Sådan tilføjer du bumpere ved hjælp af en eksisterende video og klippeværktøj til videoer

1. Klik på Vis på kortet Tilføj anbefaling om bumperannonce.
  2. På næste side skal du klikke på Kom godt i gang ud for den anbefalede video, der skal laves om til en bumperannonce.
  3. Vælg muligheden "Opret en bumperannonce ud fra en eksisterende video".
  4. Klik på Klippeværktøj til videoer.
  5. Når du har foretaget dine justeringer, skal du klikke på Upload klippede videoer.
  6. Vælg den kanal, hvor du vil uploade din bumperannonce.
  7. Vælg den bumperannonce, du vil bruge, og klik på Føj til kampagne.
    • Bemærk! Du kan kun vælge én bumperannonce på nuværende tidspunkt.
  8. Vælg en allerede oprettet kampagne, eller klik på Opret en ny annoncegruppe.
  9. Klik på Gem.