Sobre la funció Retalla el vídeo

Retalla el vídeo és una eina de producció d'anuncis de vídeo que us ajuda a crear variacions més curtes dels vostres recursos de vídeo més llargs en durades d'anunci personalitzades, com ara anuncis bumper de 6 segons, anuncis omissibles de 10 i 15 segons i anuncis no omissibles de 15 segons. Retalla el vídeo utilitza la IA de Google per simplificar el procés de creació del vídeo identificant els fotogrames més importants d'un anunci llarg i convertint-los en versions retallades. També té funcions d'edició senzilles que us permeten modificar el resultat final.

Aquest article explica què és Retalla el vídeo, quins avantatges ofereix i com funciona.

Avantatges

• Estalvieu temps i recursos: Retalla el vídeo és una eina d'autoservei senzilla i fàcil d'utilitzar que us ajuda a crear variacions més curtes dels anuncis de vídeo més llargs en qüestió de minuts.
  • Inspireu conceptes d'anunci nous: pot ser un punt de partida quan desenvolupeu anuncis personalitzats amb el vostre equip creatiu o amb els partners de l'agència.
  • Creeu campanyes atractives: podeu crear fàcilment diversos formats d'anunci de vídeo a les campanyes per fomentar la implicació del públic de diverses maneres.

Com funcionen

Aquí teniu una guia senzilla sobre com podeu accedir a l'eina Retalla el vídeo i fer-la servir.

Consell: comproveu si el vostre canal de YouTube està enllaçat a Google Ads. Obteniu més informació sobre l'enllaçament de productes: enllaçar canals de YouTube i comptes de Google Ads.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  4. Feu clic a + Nou.
  5. Passeu el cursor per sobre de "Vídeo" i, a continuació, feu clic a Retalla el vídeo.
  6. A la targeta "Selecciona un vídeo", podeu cercar un vídeo o introduir-ne l'URL:
    • YouTube
    • Vídeos que heu creat a Google Ads
      • Nota: l vídeo original ha de durar entre 7 i 300 segons.
  7. Es mostrarà una previsualització del vídeo seleccionat.
  8. Feu clic a Genera vídeos.
  9. L'opció Retalla el vídeo generarà automàticament fins a 4 vídeos retallats, que es mostraran a la targeta "Vídeos retallats".
  10. Per previsualitzar els vídeos retallats, seleccioneu un vídeo i premeu Reprodueix.
  11. Per suprimir els vídeos retallats, selecciona'l i fes clic a la icona de paperera .
  12. Per fer canvis petits als vídeos retallats, seleccioneu un vídeo i, a continuació, feu clic a la icona de llapis Edita. Quan editeu, podeu fer el següent:
    • Personalitzeu els segments que es mostren al vídeo final d'una d'aquestes dues maneres:
      • Introduïu les marques de temps dels segments.
      • Arrossegueu els segments a la capa de vídeo.
    • Seleccioneu fins a 2 segments del vídeo original.
    • Feu clic a Actualitza la previsualització per revisar els canvis.
  13. Per desar els canvis, feu clic a Actualitza el vídeo.
  14. Un cop hàgiu editat o suprimit els vídeos retallats, feu clic a Penja els vídeos retallats per penjar-los a YouTube.
    • Nota: els vídeos retallats s'han de penjar a YouTube per poder-se utilitzar en una campanya.
  15. Seleccioneu el canal de YouTube en què voleu penjar els vídeos retallats:
    • El vostre canal d'emmagatzematge d'anuncis de vídeo, creat per YouTube
    • El vostre propi canal
  16. Feu clic a Penja vídeos.
    • Nota: els vídeos retallats es poden trobar i gestionar a la "Biblioteca de recursos".
  17. Després de penjar els vídeos retallats, feu clic a l'opció Crea una campanya del vídeo retallat que vulgueu utilitzar en una campanya.
Nota: els vídeos retallas desats des de Retalla el vídeo es poden compartir en forma d'URL de YouTube i ja no es poden editar.

Afegir una recomanació d'anuncis bumper

Aquesta funció simplifica la manera com els anunciants afegeixen anuncis bumper a les campanyes d'abast de vídeo existents o a les campanyes d'aplicacions per generar instal·lacions. La IA de Google recomanarà parts dels vídeos que requereixin molt poc o cap canvi per crear bumpers. A continuació, podreu utilitzar la funció Retalla el vídeo per crear ràpidament un bumper a partir d'un vídeo existent o penjar-ne un de propi.

Podeu trobar la recomanació per afegir anuncis bumper a:

• Pàgina d'inici de Recomanacions
  • Pàgina Visió general
  • Notificacions

Per afegir bumpers mitjançant un vídeo existent i la funció Retalla el vídeo

1. A la targeta de recomanació d'un anunci bumper, feu clic a Mostra.
  2. A la pàgina següent, feu clic a Comença, al costat del vídeo recomanat, per convertir-lo en un anunci bumper.
  3. Trieu l'opció "Crea un anunci bumper a partir d'un vídeo existent".
  4. Feu clic a Retalla el vídeo.
  5. Un cop hàgiu fet els ajustos pertinents, feu clic a Penja els vídeos retallats.
  6. Seleccioneu el canal en què voleu penjar l'anunci bumper.
  7. Seleccioneu l'anunci bumper que voleu utilitzar i feu clic a Afegeix a la campanya.
    • Nota: de moment només podeu seleccionar un anunci bumper.
  8. Trieu una campanya o feu clic a Crea un grup d'anuncis.
  9. Feu clic a Desa.