Om daglige kostnadsgrenser pålagt for Google Ads-kontoer

Med en pålagt daglig kostnadsgrense fastsettes det maksimale beløpet du kan bruke på alle annonsekampanjene i Google Ads-kontoen din per dag. Hvis du fullfører annonsørbekreftelse, kan denne grensen fjernes.

Dette kan du forvente

Når kontoen din blir pålagt en daglig kostnadsgrense, ser du varsler i kontoen om den nye grensen. Denne kostnadsgrensen overstyrer kampanjebudsjetter du selv har angitt.

Selv om slike pålagte kostnadsgrenser ikke påvirker resultatene for annonsekampanjene dine, stopper visningen av annonsene når du har nådd den daglige kostnadsgrensen. Når kostnadsgrensen har trådt i kraft, er annonsekampanjene fortsatt aktive, og annonseleveringen gjenopptas automatisk neste dag.

Årsaken til at vi pålegger en daglig kostnadsgrense i kontoer

Vi ønsker å tilby et trygt og pålitelig økosystem for annonsering til brukerne og annonsørene våre. I visse situasjoner pålegger vi automatisk en daglig kostnadsgrense for kontoen din hvis systemene våre registrerer uvanlig aktivitet der. I så fall må du gi oss mer informasjon om kontoen før du kan øke kostnadene.

Slik fjerner du kostnadsgrensen

Du kan fjerne kostnadsgrensen ved å gjennomføre annonsørbekreftelse. Du kommer i gang ved å følge linken i varselet i kontoen din.

Slik fullfører du bekreftelsen:

1. Svar på noen enkle spørsmål om Google Ads-kontoen og bedriften din.
  2. Bekreft identiteten din.

I tillegg må du kanskje sende inn dokumentasjon, som vi gjennomgår i løpet av 5–7 virkedager. Når du har fullført annonsørbekreftelse, fjernes den pålagte daglige kostnadsgrensen fra kontoen din i løpet av 1 virkedag. Du får en oppdatering i et varsel i kontoen. Finn ut hvordan du fullfører identitetsbekreftelse

Merk: Vi har ikke satt noen frist for å fullføre bekreftelsen, slik at den pålagte daglige kostnadsgrensen blir opphevet. Kontoen din omfattes ikke av fristen på 30 dager beskrevet på siden for annonsørbekreftelse.

Linker til relatert innhold