Over voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimieten voor Google Ads-accounts

Een voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet is het bedrag dat uw Google Ads-account per dag kan besteden voor al uw advertentiecampagnes. Deze limiet kan worden verwijderd als u de adverteerdersverificatie afrondt.

Wat kunt u verwachten?

Als er een voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet wordt toegepast op uw account, krijgt u in uw account meldingen over de nieuwe limiet. De bestedingslimiet heeft voorrang op de campagnebudgetten die u heeft ingesteld.

Hoewel bestedingslimieten geen invloed hebben op de prestaties van uw advertentiecampagnes, worden uw advertenties niet meer weergegeven als u de voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet heeft bereikt. Zolang de bestedingslimiet van kracht is, blijven uw advertentiecampagnes wel actief en worden de volgende dag automatisch hervat.

Waarom passen we een voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet toe op accounts?

We willen onze gebruikers en adverteerders een veilig, betrouwbaar Google Ads-ecosysteem bieden. Onder bepaalde omstandigheden, als onze systemen ongebruikelijke activiteit in uw account vaststellen, passen we automatisch een voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet toe op het account. In deze gevallen vereisen we dat u meer informatie over uw account verstrekt voordat u uw uitgaven kunt verhogen.

Wat kunt u doen om de bestedingslimiet te verwijderen?

U kunt de bestedingslimiet verwijderen door de adverteerdersverificatie af te ronden. Volg de link in de melding in uw account om aan de slag te gaan.

U moet het volgende doen om de verificatie af te ronden:

1. Een paar eenvoudige vragen over uw Google Ads-account en bedrijf beantwoorden.
  2. Uw identiteit bevestigen.

Ook moet u mogelijk documentatie opgeven. Die wordt binnen 5 tot 7 werkdagen beoordeeld. Nadat u de adverteerdersverificatie met succes heeft doorlopen, wordt de voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet binnen 1 werkdag uit uw account verwijderd. U krijgt hierover een melding in uw account. Lees meer informatie over hoe u de identiteitsverificatie kunt afronden.

Opmerking: Er is geen deadline om de verificatie te doorlopen voor opheffing van de voorwaardelijke dagelijkse bestedingslimiet. Uw account hoeft zich niet te houden aan de periode van 30 dagen die op de pagina voor adverteerdersverificatie wordt vermeld.