Om indførelse af en betinget daglig forbrugsgrænse på Google Ads-konti

Hvis der indføres en betinget daglig forbrugsgrænse på din Google Ads-konto, fastsættes der en grænse for, hvor stort et beløb du kan bruge pr. dag på alle dine annoncekampagner. Du kan få grænsen fjernet ved at fuldføre processen til annoncørverificering.

Hvad kan du forvente?

Hvis der indføres en betinget daglig forbrugsgrænse på din konto, bliver du informeret om den nye grænse via notifikationer på kontoen. Denne forbrugsgrænse har forrang frem for de kampagnebudgetter, du har angivet.

Forbrugsgrænser har ingen betydning for dine annoncekampagners effektivitet, men når den betingede daglige forbrugsgrænse er nået, ophører visningen af dine annoncer. Dine annoncekampagner forbliver aktive, mens forbrugsgrænsen er aktiveret, og annoncevisningen genoptages automatisk dagen efter.

Hvorfor indfører vi en betinget daglig forbrugsgrænse på konti?

Vores målsætning er at tilbyde et sikkert økosystem for Google Ads, som både brugerne og annoncørerne kan have tillid til. Under visse omstændigheder, hvis vores systemer registrerer unormal aktivitet på din konto, indføres der automatisk en betinget daglig forbrugsgrænse, som ikke kan overskrides, før du har angivet flere oplysninger om kontoen.

Hvad kan du gøre for at få forbrugsgrænsen fjernet?

Du kan få forbrugsgrænsen fjernet ved at fuldføre processen til annoncørverificering. Følg linket i notifikationen på kontoen for at påbegynde processen.

For at fuldføre verificeringsprocessen skal du gøre følgende:

1. Svare på et par grundlæggende spørgsmål om din Google Ads-konto og din virksomhed
  2. Få din identitet verificeret

Du skal muligvis også indsende dokumentationsmateriale, som bliver gennemgået inden for 5-7 hverdage. Når processen til annoncørverificering er fuldført, bliver den betingede daglige forbrugsgrænse fjernet fra din konto inden for én hverdag. Du bliver opdateret via en notifikation på kontoen. Få flere oplysninger om, hvordan du fuldfører processen til identitetsverificering

Bemærk! Der er ingen tidsfrist for, hvornår verificeringsprocessen skal være fuldført for at få den betingede daglige forbrugsgrænse ophævet. Du behøver med andre ord ikke at overholde den tidsfrist på 30 dage, der er angivet på siden om annoncørverificering.